2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 191 پست
عزیزم مهریه چیزیه که خداوند گفته باید باشه خدا هم به کار عبس و بیهوده دستور ندادن و حقوق زن رو در نظ ...

چقدر هم در جوامع اسلامی اجرا میشه این حکم خدا...والا غیر مسلمان ها ارزش زن و تساوی حقوق زن و مرد را درست رعایت میکنند  و تو مملکت ما فقط حرف اش را میزنند

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خی من تو پست اولم هم گفتم که هرکس رسوماتش فرق داره. ما تو فامیل خودمون مهریه و شیربها رو حق زن نمیبی ...

👌👌👌👌💖💖💖💖

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

واي من از مهريه متنفرم 

بعضي اوقات به سرم ميزنه برم مهريه مو كامل ببخشم و فقط حق هامو بگيرم با همسرم يكي بشم 

همسرم ماهه ماه خونه كه خريد راحت به نام من كرد

چرا پس تو عقدنامه زيبامون بايد مهريه باشه؟؟😭😭

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
سلام کدوماتون مهریتونو گرفتین؟؟

من ۱ شاخه گلم را روز عقد گرفتم و الانم خشک اش کردم یادگاری نگه اش داشتیم 😍😄

واي من از مهريه متنفرم  بعضي اوقات به سرم ميزنه برم مهريه مو كامل ببخشم و فقط حق هامو بگيرم با ...

💖💖💖💖💖💖💖💖💖🌼🌼🌼🌼🌻🌻💐🌸🌸🌺🌺

حقی ک تو اون زندگی رو داری نادید بگیری؟ پس زن باید حقش رو ثبت کنه چون فردا معلوم نیست چی میشه فک کن ...

پشتوانه را مرد باید براش بسازه؟؟خودش عین دست و پا چلفتی ها بشینه نگاه به جیب یه نفر دیگه کنه اگرم نتونستن زندگی کنن مرد را بدوشه چون زنه و پشتوانه میخواد!

💖💖💖💖💖💖💖💖💖🌼🌼🌼🌼🌻🌻💐🌸🌸🌺🌺

عزيزدلم😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
عزيزدلم😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خوشبخت باشین همیشه واقعا خوشحال میشم میبینم چند تا خانم ناله نمیکنن و راضی اند از زندگی امیدوارم همه زندگی ها مملو از عشق و آرامش باشه

پشتوانه را مرد باید براش بسازه؟؟خودش عین دست و پا چلفتی ها بشینه نگاه به جیب یه نفر دیگه کنه اگرم نت ...

ببین شما چرا ازدواج میکنید ؟ ارامش درسته؟ حالا اگر غیر ازاین شوهرتون رفتار کنه ؟ قبول داری زندگی دو نفرست و دو نفر توش شریکن ؟؟؟ حالا اومدیمو مرد نذاشت کار کنی  اونقدر ک گفت طلاق یا با زور باهات ادامه داد ... بعد همینجوری بذاری بری؟؟؟ اگر خدایی نکرده زبونم لال کسی هم نبود ک شب بری پیشش بمونی بعد طلاق؟ سخت کار پیدا کردی تا اونموقع کی میخواد خرجتو بده؟ پس نباید از زندگی مشترکتون سهمت رو بگیری؟؟ یه مدت تامیکای زن و شوهری رو بخون ببین یه شوهر اگر بد باشه چطور میتونه جوهره ی وجود رو قطره قطره بمکه . البته برعکسشم هستا یعنی اگر زن بد باسه مرد میتونه تاحدی مدیریت کنه چون بالاخره بحث ابرو هم در میونه . ولی خب لازمش شناخت دوطرف قبل رسمی شدن رابطست .

کتی جون.شما آزمون وکالت دادین چند وقت خوندین برا آزمون و هر کدوم از دروسو.چند درصد زدین.شوهر من فوق ...

عزیزم یکسال خوندم یادم نمیاد چند درصد زدم من ۸۸ مشغول به کار شدم 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
کتی جون چطور باید حق طلاق و حضانتو بگیریم؟؟کجا ثبت میشه؟

عزیزم دفتر اسناد مراجعه کنید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم یکسال خوندم یادم نمیاد چند درصد زدم من ۸۸ مشغول به کار شدم 

ممنون.خدا کنه شوهرم قبول شه. تغریبا همه رو.چهل و پنجاه زده یکی دوتاشو هشتاد نود.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  
ممنون.خدا کنه شوهرم قبول شه. تغریبا همه رو.چهل و پنجاه زده یکی دوتاشو هشتاد نود.

انشاالله گلم 

سخت بود امسالم؟؟