اونايي که کم میزنن اکثرا پدراشون وضع مالی خوبی دارن
نه اینطور نیست اصلا
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چون دید خیلی ها همینه که از اول ته زندگی رو میبینن در واقع تو خیانت ها هم که ببینی این جنس زن ...
احسنت عزیزم.حرف حساب
معامله که نیست.دادو ستد عشقه نه پول.... کاش همه اینارا بدونن
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
یعنی چی وضعش خوب باشه؟؟؟یعنی اگه بد باشه دخترشو با مهریه سنگین عروس کنه بلکه دراینده پول نصیبش بشه؟؟ ...
نه ببین مثلا دختری که خدای نکرده بخواد طلاق بگیره و وضع مالی خانواده ش خوب نباشه خب باید مهریه شو بگیره تا پشتوانه داشته باشه دیگه اون دختر نمیتونه بگه این پولا خوردن نداره. میخواد زندگیشو بچرخونه
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اونم در صورتی که خیج خطایی مرتکب نشده زندگیم سرجاشه ولی چون مهریه عندلمطالبه س خانوم بخواد طلب کنه یا حتی موقع طلاق که زندکی هردو داغون شده بخوای از مرد یه پولیم بگیری