ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین من ۱۴ ساله ازدواج کردماز من به تو نصیحت بخاطر دبگران زندگیتو زهرنکن.کارای مادرش خاهرشو و هر کس دیگه رو خودت اگر تونستی جواب بده یادجبران کن .اگر نتونستی سره شوهرت غر نزن.گناه داره .چیکارکنه؟
منم اوایل خیلی اذیت کردم شوهرمو الان پشیمونم.خونریزی معده کرد خدا روشکر خدا دوباره بهم داد همسرمو.همسرته که تا اخره عمر کنارته.گور بابای بقیه.گور بابای خانوادش.
حالا هم برو عذاشو ببر و اشتی کن باهاش .اون جز توکسی رو نداره.تو تمام زندگی و عشق همسرتی و اونم همینطور
شوهر منم داده و منم مثل تو تو سری خورهای بدبخت فقط گوش دادم چون از لحاظ مالی صد درصد بهش وابسته ام هپیشه تو دعوا کوتاه میام چون میگه تو خری نفهمی لیاقت نداری عرضه نداری فقط بلدی لخوری و بخوابی
با توقع از دیگران حتی پدر مادر خودت فقط زندکی رو به کام خودت تلخ میکنی،بهتره اگر توقعی هم باشه از،همسرت داشته باش،نه با انتقاد و مقایسه باعث دعوا و کینه بین خودتون بشین
به نظرم سر ادمای دیگه زندگی خودتونو خراب نکنین الان مادرشوهرت اینا راحت خوابن شما غصه میخوری شما اگه از اونا هم بدت بیاد باید با سیاسیت جلو شوهورت و خونوادش رفتار کنین از احترام گذاشتنه که احترام میاد