2777
2789
عنوان

شوهرم پدرو مادرمو بد فحش داد

583 بازدید | 24 پست

دعوامون شد پدرو مادرمو بد فحش داد ناراحت شدم

دعوامون سر این بود پدرمادرت واسه من کاری نکرده اند حالا چرا هر هفته برم بهشون سر بدم

حالا از صبح چیزی نخورده دلم میسوزه براش

غذا گرم کنم ببرم بخوره یا پررو میشه

اگه خودش گرسنش شد چیزی میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من ۱۴ ساله ازدواج کردم‌از من به تو نصیحت بخاطر دبگران زندگیتو زهرنکن.کارای مادرش خاهرشو و هر کس دیگه رو خودت اگر تونستی جواب بده یادجبران کن .اگر نتونستی سره شوهرت غر نزن.گناه داره .چیکارکنه؟ 

منم اوایل خیلی اذیت کردم شوهرمو الان پشیمونم.خونریزی معده کرد خدا روشکر خدا دوباره بهم داد همسرمو.همسرته که تا اخره عمر کنارته.گور بابای بقیه.گور بابای خانوادش.

حالا هم برو عذاشو ببر و اشتی کن باهاش .اون جز توکسی رو نداره.تو تمام زندگی و عشق همسرتی و اونم همینطور

یاشاسین آذربایجان💓✌

شوهر منم داده و منم مثل تو تو سری خورهای بدبخت فقط گوش دادم چون از لحاظ مالی صد درصد بهش وابسته ام هپیشه تو دعوا کوتاه میام چون میگه تو خری نفهمی لیاقت نداری عرضه نداری فقط بلدی لخوری و بخوابی

ببین من ۱۴ ساله ازدواج کردم‌از من به تو نصیحت بخاطر دبگران زندگیتو زهرنکن.کارای مادرش خاهرشو و هر کس ...

اخه وقتی میدونه پدرمادرش هیچ کاری نکرده اند به زور منو اونجا نبره چشم دیدنشونو ندارم

اخه وقتی میدونه پدرمادرش هیچ کاری نکرده اند به زور منو اونجا نبره چشم دیدنشونو ندارم

وا پدر و مادرشن.تو حق نداری این حرفو بزنی.برو یکساعت بشین پاتو بنداز رو پات چاییتو بخور و بیا خونه

یاشاسین آذربایجان💓✌

تو عروسیم هیچ‌کاری نکردن عقده اش مونده تو‌دلم

با توقع از دیگران حتی پدر مادر خودت فقط زندکی رو به کام خودت تلخ میکنی،بهتره اگر توقعی هم باشه از،همسرت داشته باش،نه با انتقاد و مقایسه باعث دعوا و کینه بین خودتون بشین

به نظرم سر ادمای دیگه زندگی خودتونو خراب نکنین الان مادرشوهرت اینا راحت خوابن شما غصه میخوری شما اگه از اونا هم بدت بیاد باید با سیاسیت جلو شوهورت و خونوادش رفتار کنین از احترام گذاشتنه که احترام میاد 

الانم غذاشونو گرم کنین بده بخوره 

ببین من ۱۴ ساله ازدواج کردم‌از من به تو نصیحت بخاطر دبگران زندگیتو زهرنکن.کارای مادرش خاهرشو و هر کس ...

خدا خیرت بده اینقد فهمیده ای

الان یسریا میان میگن نه زن نباید منت شوهر بکشه خودشو پایین بیاره نمیدونم حق زنا ضایعه شده فلان شده و... 

البته که پدرو مادرش وظیفه ای ندارن 

همه پدرو مادربراشون مهمه

غذانبر بزار خودش بفهمه اشتباه کرده 

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره