2777
2789
عنوان

شوهرم پدرو مادرمو بد فحش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 24 پست
ببین من ۱۴ ساله ازدواج کردم‌از من به تو نصیحت بخاطر دبگران زندگیتو زهرنکن.کارای مادرش خاهرشو و هر کس ...

چقدر قشنگ گفتی❤

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

وا پدر و مادرشن.تو حق نداری این حرفو بزنی.برو یکساعت بشین پاتو بنداز رو پات چاییتو بخور و بیا خونه

همسر منم همینطور اصلا سراغی از ما نمیگیرند چند شب پیش رفتیم خونشون 

نادر شوهرم اصلا یک کلام حرف نزد 

نشست ی گوشه به نظرت این بی احترامی نیست؟ 

من رسید اونا بودم  

انگار من دشمن خونیشم  

خود همسرم می‌دونه ولی بازم مار را مجبور می‌کنه بریم 

منم دیشب قاطی کردم 

خیلی فشار رومه 

مریضی بچم 

بستری شدنش بیمارستان 

بارداری ده روزی سرماخورده بودم 

به نظرت من چقدر توان دارم از اول بهمن تا همین الان درگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین مشکلو داشتم برای عروسیم هدیه ای نگرفتن برام و یکسری رسم هارو بجا نیاوردن 

قبلشم تو عقد بودیم مثلا برای عید نیومدن بهم سر بزنن کادو بدن ... حتی ی بار مستقیم زدم تو روشون و گفتم شما به من هیچ احترامی نداشتید و چندین بار هم زدم تو رو شوهرم 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

همسر منم همینطور اصلا سراغی از ما نمیگیرند چند شب پیش رفتیم خونشون نادر شوهرم اصلا یک کلام حرف نزد ن ...

عزیزم واقعا میفهمم چی میگی.چون مادرشوهره منم به معنای واقعی مریضه.

منم خیلی اذیت شدم و خیلی عذاب داده منو .اره حق داری.الان زندگیا واقعا سخت شده.ولی من حرفم اینه سره حرفا و کارای مادرشوهرو بقبه با شوهراتون دعوا نکنین.اگر میبینی میری خونش باهات حرف نمیرنه توام خودتو با گوشی مشعول کن یا تلویزیون رو روشن کن بگو فیلم مورد علاقمو میده و الکی بشین نگاه کن.اصلا مهم نباشه واست.بزار بفهمه برات مهم نیست کاراش

یاشاسین آذربایجان💓✌

همسر منم همینطور اصلا سراغی از ما نمیگیرند چند شب پیش رفتیم خونشون نادر شوهرم اصلا یک کلام حرف نزد ن ...

انشالله بچت هر چه زودتر حالش خوب میشه عزیزم نگران نشو بچه ها تا بزرگ میشن پدرمادرا رو پیر میکنن🤦‍♀️

یاشاسین آذربایجان💓✌

منم همین مشکلو داشتم برای عروسیم هدیه ای نگرفتن برام و یکسری رسم هارو بجا نیاوردن قبلشم تو عقد بودیم ...

ولی دیگه چیزی که گذشته تموم شده هی تکرارش کنم اعصاب خودمو و شوهرم رو خورد کنم درست میشه؟ 

الانم کلی رابطم با خانواده شوهرم خوبه و احترام متقابل بهم میزاریم و فراموش کردم چون گذشته دیگه بهتره آرامش زندگیم رو بهم نزنم  تازه من طبقه بالام هر شب هی پیش شونم

شما هم همین کارو بکن فراموش کن و رابطتو درست کن باهاشون آرامش الان زندگیتو خراب نکن بخاطر چیزی که گذشته

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بزار سقت شه از گشنگی بخوای غذا ببری پررو میشه بازم کارشو تکرار میکنهباید همین الان بنشونی سرجاش اینو

این کاربر خودش مشکل عزت نفس داره تاپیک میزنه خودشو حالی می‌کنه ولی جواب هیچکسو نمیده مشورت هایی که میدن اصلا براش مهم نیست فقط تاپیک میزنه

انشالله بچت هر چه زودتر حالش خوب میشه عزیزم نگران نشو بچه ها تا بزرگ میشن پدرمادرا رو پیر میکنن🤦‍♀️

کی دیگه چندین سال 🥲☹️😔

همین مادر شوهرم و اطرافیانش باعث شدن من بگم بچم خوب خوب شده  

وقتی هیچ کسی پشتت نیست 

همه فشارها 

حرفا 

جمع میشه 

دلت نازک میشه 

بی دلیل اشک از چشمان سرازیر میشه 

و هیچ راهی نداری