2777
2789
عنوان

مراقبه

| مشاهده متن کامل بحث + 25550 بازدید | 49 پست
مراقبه یه تمرین ذهنیه که ابتدا از تمرینهای جسمی مثل تنفس صحیح و ریلکسیشن شروع میشه بعد کنترل ذهن و ب ...

میدونم عزیزم.تو یه سایته نوشته بود یه نوع مراقبه هست که باهاش میتونی خودتو در زندگی قبلی ببینی.خب ما که به تناسخ اعتقاد نداریم چی؟خیلی ها هم تجربه کرده بودن و کامنت گزاشته بود.شایدم کامنتا فیک بود واسه بازار گرمی خودشون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقبه فرشتگان هم انجام دادی؟

اصلا منظورتو نمیفهمم ولی گاهی پیش میاد بعضی ها توی مراقبه یهو میزنن زیر گریه .. من واقعا نمیفهممشون ، مربی میگه یه سری گره ها هست ممکنه اون لحظه مغز سمت عشق یا حس بد یا خاطره خوب بره واسه همین گاهی افراد تو مراقبه گریه میکنن یا میخندن ...

منم همیشه زیر چشمی  بقیه رو میپام.. خخ

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

مربی ندارم.تو سایتا اموزش دادن ولی خب میترسم واقعی نباشه

انجام نده خیلی خطرناکه

نیاز به استاد مسلم عرفان داره و تلاش بسیار

که اکثر اینایی که تو سایتا میبینی یا شیادن یا از راه های غیر الهی 

تازه سیر و سلوک مرحله داره شرایط داره تو هر مرحله هم کلی دسنورالعمل

برای ما انسان های معمولی همون ذکرهای رایج و انجام واجبات و ترک محرمات کافیه

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
میدونم عزیزم.تو یه سایته نوشته بود یه نوع مراقبه هست که باهاش میتونی خودتو در زندگی قبلی ببینی.خب ما ...

نه واقعا میشه ، مربی ما خیلی عالیه ، افرادی که چندین ساله یوگا میان خیلی به مراقبه علاقمند هستن

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

گرفتن انرژی از کائنات.تو نت سرچ کنی خیلی مفصل توضیح داده

درسته ..نیروهای منفی هم اطرافمون هستن اما شما هم باید بهشون راه بدی که بیان داخله وجودت یا روحت...اگه هوشیار باشی، چیز منفی وارد روحت نمیشه که هیچ، چیزهای منفی رو هم میتونی از خودت خارج کنی

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

بچه ها با همین تمرکز های روزانه ذهن ادم باز میشه بعد به مرور باعث میشه دیگه به چیزای بیهوده فکر نکنیم البته این بیشتر واسه کسانی هست که مدام سر همه چی حرص میخورن توصیه میکنم اگه باشگاه نمی رید تو خونه یکم وقت بدارید و به ذهنتون آرامش بدین بعدا معجزه شو میبینید

جواب ابلهان خاموشی است
انجام نده خیلی خطرناکه نیاز به استاد مسلم عرفان داره و تلاش بسیار که اکثر اینایی که تو سایتا میبین ...

اره عزیزم منم از همین میترسم.میشه سایت راستمردو یه نگاهی بندازی ببینی قابل اعتماده یا نه؟