2777
2789
عنوان

مراقبه

| مشاهده متن کامل بحث + 25550 بازدید | 49 پست

سی سی جان به سادگی گفتم که تو هر وضعیتی که میدونی آرامش داری بخواب یا بشین اعدام سعی کن تمرکز کنی اگرم فکری تو ذهنت اومد آروم پیش بزنی بعد کم کم خوابت میگیره بودنت شل میشه و خیلی آرامش میگیری

جواب ابلهان خاموشی است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم منم از همین میترسم.میشه سایت راستمردو یه نگاهی بندازی ببینی قابل اعتماده یا نه؟

چشم میبینم نظرمو میگم اما ببین عزیزم کلا سمت این چیزها نرو

دیگه ما که بالاتر از علما نداریم توصیه خودشون که ظرفیت ها مختلف و این راه سخت و سرکش و نیاز به راه بلد،

از آیت الله بهجت پرسیدن که چه کنیم که به سیر و سلوک برسیم فقط یه جمله گفتن که بنظرم یه دنیا خرف توشه گفته بودن انجام واجبات و ارک محرمات

و یه جای دیگه گفته بودن هر آنچه رو که بلدید بهش عمل کنید

یعنی حتی نگفته بود مستحبات انجام بده گفته هر چی بلدی لااقل انجام بده

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
سی سی جان به سادگی گفتم که تو هر وضعیتی که میدونی آرامش داری بخواب یا بشین اعدام سعی کن تمرکز کنی اگ ...

اره عزیزم اینو که امتحان کردم ولی فک کنم مراقبه سطحش بالاتره.یکی میگفت با مراقبه تونسته ساعت مطالعشو به16ساعت در روز برسونه و حتی شب مراقبه میکرده و دوباره انرژی زیادی پیدا میکرده واسه ادامه درس واسه کنکور

مراقبه چیه؟؟؟؟

همون مراحل رسیدن به آرامش، در واقع بالانس کردن جسم و روح ،، من خودم رسما داشتم از فکر و خیال دیونه میشدم کلاس یوگا خیلی مفید بود واسم ، بعداز تمرینات به حالت نشسته یوگا یه سری جملات معنوی و مثبت با موزیک متناسب ... گاهی افراد گریه میکنن ،،یه سری هم یه خانوم رفت خواب عمیقققق 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

اصلا منظورتو نمیفهمم ولی گاهی پیش میاد بعضی ها توی مراقبه یهو میزنن زیر گریه .. من واقعا نمیفهممشون ...

بعضیا هم ت مراسم معمولا ویروسشون میاد بالا..پیشنهاد میکنم زیر نظر مربی باشع...خطر دارع

بعضیا هم ت مراسم معمولا ویروسشون میاد بالا..پیشنهاد میکنم زیر نظر مربی باشع...خطر دارع

من پیشنهاد میکنم کلاس مدیتیشن و یوگا رو امتحان کنن خانمها ،، دیگه یاد میگیرن موقع ناراحتی یه قسمت از خونشون رو واسه مراقبه در نظر بگیرن ... کلا اون محل از خونه حس آرامش میده تا همیشه 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

جدی؟یعنی مراقبه ممکنه ضرر داشته باشه؟

ببین بعضی اذکار و دستورالعمل ها هست که نیاز به اجازه استاد داره یا گذروندن یه مراحلی

یه روز تو قطار با یه خانمی هم صحبت شدم میگفت سرخود چله یه ذکر سنگین برداشتم گفت به شدت رو زندگیش تاثیر داشته

معنای معمولی مراقبه یعنی خود مراقبتی از کارهای منفی و گناهان و ....

نیاز نیست خیلی به خودمون فشار بیاریم یه کار منفی در نظر بگیر یه ندت رو خودت کار کن بعد مدتی هم اونو گذاشنی کنار و هم خس خوب موفقیت بهت انگیزه میده

درکنارشم کارهای مثبت و خداپسندانه و دارای انرژی مثل ورزش و ... انجام بده

ضمنا کتاب های بزرگانی چون آیت اله بهجت طباطبایی و ... مبتونه راهنمای خوبی باشه

جلوی اسم فرشتگان نوشته بود تو چه چیزایی میتونن به کمک بده مثلا فرشته رافائیل تو تحصیل و شفابخشی و هوش و خرد و اعتیاد و .....

میترسم چیز خوبی نباشه.فقط اسمشو گذاشته باشن فرشته

اون که اره....سر زدی به سایته؟

بله دیدم اما خب باید دقیق برخی مطالبش خونده بشه 

من نظرشخصیمو میگم

این سایت تو جنبه داره کار میکنه روانشناسی و عرفان خب توصیه های روانشناسانه در راستای رفتارهای صحیح قابل درک اما  تمام دستورالعمل هاش براساس عرفان های نوظهور که معمولا شخص فقط با خودش و دنیای پیرامونش طرف نه منشا هستی و این یه ضعف که ما تو ایران کم نداشتیم از آسیب های این رفتارها مثل عرفان حلقه

سی سی جان من کلا اعتقادی به عرفان های نوظهور غیرالهی ندارم چون بیشتر یه تسکینن تا درمانگر و تلقین هستن

مثلا تو هر جلسه میگه روشن کردن فلان شمع و فلان عود و ... با این کارها جز یه تسکین موقتی وآرامش از طریق استشمام عطریات و .... چه نقشی داره

عرفان اون که درونتو جلا بده و روح پالایش کنه

بله دیدم اما خب باید دقیق برخی مطالبش خونده بشه  من نظرشخصیمو میگم این سایت تو جنبه داره کار ...

درسته عزیزم راست میگی...ولی به نظرت مشکلی پیش نمیاد اگه تجربش کنم؟

درسته عزیزم راست میگی...ولی به نظرت مشکلی پیش نمیاد اگه تجربش کنم؟

راستش گفتم عزیزم اولا باید فایل هاشو گوش بدیم ببینیم جیه بعد نظر بدیم 

دوما یه ویژگی که این جور کارها دارن عادت به این رفتارهاست من متخصص نیستم که بتونم تایبد یا رد کنم و ظرفیت خود شخص هم مهم و اینکه برای چیمیخوای انجام بدی

تصمیم با خودته

اما من بشخصه قبلا هم نظرمو گفتم علاقه ای به این جورعرفان ها ندارم

موفق باشی