2777
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 47 پست
ناراحت نباش عزیزم منم با اینکه بچه اولم تا دوسالش بشه ده سال پیرم کرد بعد ازسالها فکر میکنم بخاطر بی ...

ایشالله کوچولوی تو هم اشتهاش باز شه و خوب بخوره

گل همیشه بهارم.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

الان دیگه شیر ندارم به هیچ وجه هم سینه قبول نمیکنه

قطره شیرافزا عااااالیه.منم بعد۴۰روز شیرم اومد.

پودر۴مغز(بادوم هندی.یادوم درختی.پسته.فندق و نخود)با نبات مخلوط کن هم خون سازه هم شیرو زیاد می‌کنه(برا بچه ت هم فرنی درست کردی قاطیش کن بده بخوره.

بعدشم از شیردوش استفاده کن حتی چند قطره م اومد اشکالی ندارد.کم کم را میوفته دوباره شیرت زیاد میشه

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
آره اول تو خواب میخورد. دختر من که دیگه نگرفت 😭😭😭😭الانم که میخوام تو خواب بهش بدم کلی گریه میکن ...

هما جون منم وضعم الان اینه میدوشم بهش میدم نمیدونم چ کنم فعلا اینجوری میدم دیگه اگر اصلا نخورد میرم سراغ شیر خشک بخاطرتجربه ی بچه اولم نمیذارم اینبار شیر دادن داغونم بکنه و شادابیمو از دست بدم اخر بجه هم رشد نکنه و داغون بشه

من و شوهرم چند بار بدجور بهشون توپیدیم

شوهرم خیلی خیلی مرد خوبه.اما یکم ب مامانش وابسته س مثلا وقتی حرفی پیش میاد.نه ب اون چیزی میگه نه با من ناراحتی پیش میاره‌‌.

متأسفانه مادرشوهر من ب معنای واقعی نفهم و خیره سر..دیگه آزار دادناش برام عادی شده.و فقط واگذار کردم ب خدا

هما جون منم وضعم الان اینه میدوشم بهش میدم نمیدونم چ کنم فعلا اینجوری میدم دیگه اگر اصلا نخورد میرم ...

منم برا همین بهش شیر خشک دادم انقد شیرمو دوشیده بودم سر سینم خون میومد 

بخدا الان که داره یادم میاد چی کشیدم گریه ام میگیره.خیلی شیر داشتم 

شیرم رگ میکرد لباسام دایم خیس بود دخترم از گرسنگی جیغ میزد ولی سینمو. نمیگرفت 

خیلی تلاش کردم خدا میدونه چقد نذر و نیاز کردمولی فایده نداشت

از آخر گفتم خدایا من گنهکارم. این بچه طفل معصوم .سیده  شیر منو نمیخوره

آخ خدا 😭😭😭😭😭😭

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
یعنی اگه من هفته ۳۸ سزارین کنم  تو. سینه م شیر نمیاد ؟😱

از همون روز اول ک زایمان کردی قطره شیرافزا استفاده کن..غذاهای گرم و آبکی بخور.و حتما اون پودر۴مغز ک بالاتر گفتمو تهیه کن...۲قاشق ازش رو با ی لیوان شیر گرم.قاطی کن بخور خیلی خوبه حتی الآنم میتونی بخوریش.خون سازه خوبه برات

😣😣😣شیر دوشیدن هم فرمش  خراب میکنه؟

من سر پسر اولم چون از ۳۷ روزگیش میرفتم سرکار تا نه ماه هم میدوشیدم شیرو هم شیر میدادم بهش

سر پسردومم همین جوری شیر میدم الان سینه هام شدن زی زی گولو تابه تا

ولی فدای سر پسرام

این حس قشنگو با هیچی عوض نمیکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز