2777
2789
عنوان

حسرت

565 بازدید | 47 پست

بچه ها من به دلایلی نتونستم شیر خودمو بدم بچم الان هرکی میبینم به بچش شیر میده من شیرخشک دیونه میشم. از خودم بدم میاد انقدر بی عرضه بودم که نتونستم به بجم شیر بدم

گل همیشه بهارم.

چند وقته زایمان کردی؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی شکل افتاده ونافرم وکوچیک بزرگ بودن سینه مومیبینم حسرت میخورم چراشیرخشک ندادم

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ گفتی

مثه من 

آتیش میگرم میبینم بچم شیر نمیخوره ۸ ماهشه از اوب سینمو پس زد .الان دو ماهه دیگه دهنش به سینم نخورده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی بمیرم کاش از اول بهش شیشه نمیدادم لااقل تو خواب که میخورد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

خب خوبه خودت میگی ب دلایلی..پس دلیل داشته دیگه ک نتونستی گلم

همین ک تر و خشکش کردی و بزرگش میکنی از صدتا شیر دادن بهتر ثواب داره

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بعضی وقتا واقعا نمیشه مثلا یکی از اقوام ما دور از جونت شیمی درمانی میشد نتونست شیر بده بچو اشکال نداره دنبا به اخر نرسیده که

مادری کن براش از اینجا به بعد

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

من به بچه ام شیر خودمو دادم ولی تا ۱۸ ماهگی خواب نداشتم یه ادم عصبی و کلافه

در عوض دوستم شیر خشک داد هم خودش هم بجه اش سر حال

بعد هشت سال هیچ فرقی هم بین بجه های ما تیستش هر دو سالم و سرحال

حالا خودت قضاوت کن

بعضی وقتا واقعا نمیشه مثلا یکی از اقوام ما دور از جونت شیمی درمانی میشد نتونست شیر بده بچو اشکال ندا ...

من شیرم خیلی دیر اومد بخاطر سزارین بعدشم کم بود.

گل همیشه بهارم.

عزیزممم ناراحت نباش من الان ۲۲ سالمه ولی هنوز مادرم حسرت میخوره ک من شیرخشک خوردم 😄 اصلا به نظرم ناراحتی نداره الان من بزرگ شدم خواهرمم ک شیرمادر خورده بزرگ شده و هیچ فرقی هم نیس ناراحتی نداره خدارو شکر بچه ت سالمه کنارته💟

خب خوبه خودت میگی ب دلایلی..پس دلیل داشته دیگه ک نتونستی گلم همین ک تر و خشکش کردی و بزرگش میکنی از ...

مرسی عزیزم . میترسم زود به زود مریض شه

گل همیشه بهارم.

افسردگی بعد از رایمان داری

هر کی به یه چی گیر میده

یکی اسم بچه ش

یکی زایمانش

یکی شیر

بکی برخورد فامیل شوهرتو روزای اول

و

...

باور کن بعدها این موضوع برات اهمیت نخواهد داشت

اصلا مهم نیست

پس خودتو اذیت نکن از حال لذت ببر

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز