2777
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 47 پست

عزیزم خودتو ناراحت نکن..منم نتونستم زیاد شیرخودمو بدم الان۸ماهه س.تا۵ماهگی شیرخودم بود‌ اما بعدش هم شیرخشک دادم هم شیر خودمو..

کم کم ک واسه کوچولوت غذای کمکی رو شروع کردی.شیرخشکو کم کن سینه خودتو بده.

.

من مثلاً براش۶۰میل درست میکنم.وقتی داره مک میزنم تموم شد بلافاصله سینه خودمو میدم دهنش خیلیم راحت قبول می‌کنه و میخوره

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزممم ناراحت نباش من الان ۲۲ سالمه ولی هنوز مادرم حسرت میخوره ک من شیرخشک خوردم 😄 اصلا به نظرم نا ...

مرسی گلم. شما که شیرخشک خوردی تند تند مریض نمیشدی؟

گل همیشه بهارم.
مرسی عزیزم . میترسم زود به زود مریض شه

ن واسه قوای جسمانیش..بسته ب سنش از 7 الی 8 ماهگیش

روزانه ناشتا لیمو شیرین اب بگیر با شیشه بهش بده..ویتامین ث اش میره بالا و حتی در برابر واکسن ها کمتر تبش میره بالا..من نتیجه گرفتم

و از 11 ماهگی ب بعد معجون درست کن واسش ...با شیر..موز گردویه پودر و له شده و خرما..بعدظهرا میان وعده بهش بده

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ گفتی مثه من  آتیش میگرم میبینم بچم شیر نمیخوره ۸ ماهشه از اوب سینمو پس ...

واقعا فقط تو خواب میخورد؟مثل بچه من الان اینطوره یعنی بدوشیم تو بیداری بهش بدی دیگه سینه را نمیگیره؟

عزیزم خودتو ناراحت نکن..منم نتونستم زیاد شیرخودمو بدم الان۸ماهه س.تا۵ماهگی شیرخودم بود‌ اما بعدش هم ...

الان دیگه شیر ندارم به هیچ وجه هم سینه قبول نمیکنه

گل همیشه بهارم.

ناراحت نباش عزیزم منم با اینکه بچه اولم تا دوسالش بشه ده سال پیرم کرد بعد ازسالها فکر میکنم بخاطر بی تجربگی کمش گذاشتم و های های گریه میکنم قضیه من برعکس شما بود شیر نمیخورد من به هر بدبختی تو شب و خواب شیرش میدادم که شیر خشک نخوره پدرم دراومد ولی باعث شد شیر خشک هم دیگه نخوره بعد غذا هم نخورد کلا تا دو سالگی جویدن بلد نبود ...اگر بگم بقیشو الانم بعد از سالها حالم بد میشه 

پس ناراحت نباش لابد نمیخورده که ندادی 

واقعا فقط تو خواب میخورد؟مثل بچه من الان اینطوره یعنی بدوشیم تو بیداری بهش بدی دیگه سینه را نمیگیره؟

آره اول تو خواب میخورد.

دختر من که دیگه نگرفت 😭😭😭😭الانم که میخوام تو خواب بهش بدم کلی گریه میکنه و قبول نمیکنه. 

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز