2777
2789
ببین همه ی این چیزایی که فرمودین من امروز همین امروز تجربه کردم بی احترامی شنیدم توهین شنیدم غرورم ش ...

دقیقا

سیع کنین درحد لیاقتشون محبت کنیم

ما دخترا ببخشیدا در عشق و وابستگی تحقیرم بشیم هیچی نیس میگیم چون عاشقیم دست ما نیس دله دیگه

ولی سیع کنیم قدر خودمون رو بدونیم

شماهم ناراحت نباشین و بازم خوبی کنین اما بدونین برای کی و واسع چی

ببین خودت اول حرفاتو باهاش بزن اگه بازم به نتیجه نرسیدی سعی کن یه بزرگتر بیاری باهاش صحبت کنه برای م ...

قربونت برم گرفت بلاکم کرد ی بزرگتر گفت بذار دو سه روز بگذره آروم که شد بعد اجازه بده مادرش باهاش صحبت کنه گیر ی آدم نفهم و روانی افتادم چون دوسش داشتم نادیده گرفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایت تیپت لش یا بهتره بگم ابر لش میشه🤣🤣یا بده مامانت دستمال کنه باهاش میزو پاک کنه🤣🤣

آقا پول دادم جاش چی دستمالش کنم😂

میدمش ب آقایی بعدی😂😂😂😂

دقیقاسیع کنین درحد لیاقتشون محبت کنیمما دخترا ببخشیدا در عشق و وابستگی تحقیرم بشیم هیچی نیس میگیم چو ...

ما زنا همیشه روحیه فداکاری داریم ولی تا ی جایی جلو میریم از اون ب بعد اگه عقلمون جای احساسمون رو بگیره ما هم بدتر از صدتا مرد رفتار میکنیم حرف شما درسته اول ببینم طرف مقابلم شعور محبت کردن داره بعد اعتماد کنم میگن چون فلانی ثابته فوش بدم میمونه فلانی ثابته نادیده بگیرم محبتش رو  میمونه

آقا پول دادم جاش چی دستمالش کنم😂میدمش ب آقایی بعدی😂😂😂😂

ایده خوبی بود🤣🤣برم لباس اکسم رو مرتب تا کنم خراب نشه لازمم میشه🤣🤣

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

ما زنا همیشه روحیه فداکاری داریم ولی تا ی جایی جلو میریم از اون ب بعد اگه عقلمون جای احساسمون رو بگی ...

دقیقا

از خودم متنفرم که عاشق شدم و‌کور شدم 

الان که میبینم چقدر کوچیکم کرده بدم میاد از خودم

بعد حرف اینکه کفت نخاسمت و نمیخامت دیگه گذاشتمش کنار شکستن قلب خودمو شنیدم

دقیقااز خودم متنفرم که عاشق شدم و‌کور شدم الان که میبینم چقدر کوچیکم کرده بدم میاد از خودمبعد حرف ای ...

شما چه صحنه های آشنایی رو برا من تعریف میکنید این ماجرای امروز من بوده طوری با من مثل شما رفتار شد مادرش بهم گقت از ناراحتی زیاد نمیدونم چی بگم شما چند روز طول کشید تا دوره فراموش شدنش رو شروع کردید 

کسی که این رفتار رو‌کرد عشقت بود؟

بله کسی که دو سال و نیم بهش وفادار بودم نقش حامی داشتم همراه بودم مادرم فوت شده من غم خودمو با وجود این آقا کمرنگ کردم

بله کسی که دو سال و نیم بهش وفادار بودم نقش حامی داشتم همراه بودم مادرم فوت شده من غم خودمو با وجود ...

پسرا نامردن

منم الان بعد یک سال هروز چکش میکردم دیگه امشب زدم سیم اخر پیام. دادم یجوری جوابمو داد انگار غریبم‌منم‌چیزی‌بهش نگفتم یاد اون حرفش. افتادم گفت نخاسمت و نمیخامت🥲

پسرا نامردنمنم الان بعد یک سال هروز چکش میکردم دیگه امشب زدم سیم اخر پیام. دادم یجوری جوابمو داد انگ ...

کسی ک بخواد بهونه داشته تو این یک سال پیام بده مال منم بخواد برمیگرده اما وقتی سرشون جایی گرم باشه هم نمیخوان هم شرایط ندارن اما از آسمون بلا نازل شده تو سر اینا خورده

کسی ک بخواد بهونه داشته تو این یک سال پیام بده مال منم بخواد برمیگرده اما وقتی سرشون جایی گرم باشه ه ...

با کسی نیس

یک سال باهاش بودم

هر هفته از تهران میزد میومد دیدنم

هیچ وقت دستامو ول نمیکرد

غرورشو برام له کرد

برای دیدنم به مادرم التماس میکرد 

همیشه کنارم بود

کادو هاش همیشه بود

وقت میزاشت 

هروز اون زنک‌میزد ۱۰ بار

نمیگم‌مقصر نبودم مقصر بودم ولی چجوری بدون من میتونه