ببین خودت اول حرفاتو باهاش بزن اگه بازم به نتیجه نرسیدی سعی کن یه بزرگتر بیاری باهاش صحبت کنه برای م ...
قربونت برم گرفت بلاکم کرد ی بزرگتر گفت بذار دو سه روز بگذره آروم که شد بعد اجازه بده مادرش باهاش صحبت کنه گیر ی آدم نفهم و روانی افتادم چون دوسش داشتم نادیده گرفتم
دقیقاسیع کنین درحد لیاقتشون محبت کنیمما دخترا ببخشیدا در عشق و وابستگی تحقیرم بشیم هیچی نیس میگیم چو ...
ما زنا همیشه روحیه فداکاری داریم ولی تا ی جایی جلو میریم از اون ب بعد اگه عقلمون جای احساسمون رو بگیره ما هم بدتر از صدتا مرد رفتار میکنیم حرف شما درسته اول ببینم طرف مقابلم شعور محبت کردن داره بعد اعتماد کنم میگن چون فلانی ثابته فوش بدم میمونه فلانی ثابته نادیده بگیرم محبتش رو میمونه
دقیقااز خودم متنفرم که عاشق شدم وکور شدم الان که میبینم چقدر کوچیکم کرده بدم میاد از خودمبعد حرف ای ...
شما چه صحنه های آشنایی رو برا من تعریف میکنید این ماجرای امروز من بوده طوری با من مثل شما رفتار شد مادرش بهم گقت از ناراحتی زیاد نمیدونم چی بگم شما چند روز طول کشید تا دوره فراموش شدنش رو شروع کردید
بله کسی که دو سال و نیم بهش وفادار بودم نقش حامی داشتم همراه بودم مادرم فوت شده من غم خودمو با وجود ...
پسرا نامردن
منم الان بعد یک سال هروز چکش میکردم دیگه امشب زدم سیم اخر پیام. دادم یجوری جوابمو داد انگار غریبممنمچیزیبهش نگفتم یاد اون حرفش. افتادم گفت نخاسمت و نمیخامت🥲
پسرا نامردنمنم الان بعد یک سال هروز چکش میکردم دیگه امشب زدم سیم اخر پیام. دادم یجوری جوابمو داد انگ ...
کسی ک بخواد بهونه داشته تو این یک سال پیام بده مال منم بخواد برمیگرده اما وقتی سرشون جایی گرم باشه هم نمیخوان هم شرایط ندارن اما از آسمون بلا نازل شده تو سر اینا خورده