2777
2789
آدمای خودشیفته همیشه خودشون رو محق میدونن و حاضر نیستن قبول کنن شاید اونا هم اشتباه میکنن

فکرکن مثلا تو روز روشن یه کاری رو انجام بدی بعد حتی بگی نه مال من نیست آقا یا خانم فلانی اسم شماست عکس شماست نه مال من نیست بخدا مال من نیست جان نم کی مال من نیست و برای اوکی نشون دادن همه چی داد میزنه فوش میده بی احترامی میکنه من که تو رابطه نبودم تو جنگ بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعهههه گفتی کادو یادم افتاد رفیقم قول داد واسم بخره از بس سینگلیم خودمون واسه هم میخریم🤣🤣🤣😝

چه‌ کنیم دیگه😂من برا خره چیز گرفتم حالا کات کردیم خودم استفاده میکنم😂😂😂

چه‌ کنیم دیگه😂من برا خره چیز گرفتم حالا کات کردیم خودم استفاده میکنم😂😂😂

بهتر بابا الان دیگه واسه خودت شد🤣🤣

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

محبت کردن باید ببینی طرف لیاقت داره یانه

من محبت کردم خوبی کردم کمک‌کردم ازم سوع استفاده کردن بدی کردن تحقیرم کردن فحش دادن کوچیکم کردن دروغ گفتن اما ذات ادما عوض‌نمیشه من دلخور شدم دلم شکست اما بازم برگشتم به حال قبلم

برای منم دعاکن گردن نگرفت هیچ حداقل درست بشه این بار اولش نبوده

ببین خودت اول حرفاتو باهاش بزن اگه بازم به نتیجه نرسیدی سعی کن یه بزرگتر بیاری باهاش صحبت کنه برای من اینطوری جواب داد

محبت کردن باید ببینی طرف لیاقت داره یانهمن محبت کردم خوبی کردم کمک‌کردم ازم سوع استفاده کردن بدی کرد ...

ببین همه ی این چیزایی که فرمودین من امروز همین امروز تجربه کردم بی احترامی شنیدم توهین شنیدم غرورم شکست متعجب شدم اما چ فایده حرف حرف خودش بود مگه گردن گرفت محبت زیادی هم باعث شد ک بشه وظیفه مثلا خودت آدم مهربونی خواستی نکنی 

سایزش اندازه من نیست لباس اون تو تن من خیلی گشاده😂

نهایت تیپت لش یا بهتره بگم ابر لش میشه🤣🤣

یا بده مامانت دستمال کنه باهاش میزو پاک کنه🤣🤣

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖