2777
2789
با کسی نیسیک سال باهاش بودمهر هفته از تهران میزد میومد دیدنمهیچ وقت دستامو ول نمیکردغرورشو برام له ک ...

حتما عاشق شدی بهش گفتی عاشق شدی شاید برداشت من اشتباه باشه ولی منم باشم یکی عاشقانه بخوادم هر رفتاری ازم سر بزنه برام مهم نیست چون میدونم عاشقه ثابته از ترس تنها موندن بدون من هیچوقت نمیره 

ب قول دوستم کسی ک نخوادت بدون تو میتونه بمونه بی احترامی میتونه بکنه میتونه بگه نمیخوامت چون دوست نداره

حتما عاشق شدی بهش گفتی عاشق شدی شاید برداشت من اشتباه باشه ولی منم باشم یکی عاشقانه بخوادم هر رفتاری ...

میدونی اون اومد جلو

من براش تلاش نکردم

لجبازی کردم

خیلی مراقبم بود

شاید من مقصر بودم

ولی پسری بخاد نمیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی اون اومد جلومن براش تلاش نکردملجبازی کردمخیلی مراقبم بودشاید من مقصر بودمولی پسری بخاد نمیره

پس خودت با پا پس زدی با دست بعدش توقع داشتی پیش بکشی الان خود من دو روزه دیگه طرفم بیاد قبولش نمیکنم چون منم برا اون جلو اومدم تلاش کردم ولی بخدا عاشقا نمیرن

پس خودت با پا پس زدی با دست بعدش توقع داشتی پیش بکشی الان خود من دو روزه دیگه طرفم بیاد قبولش نمیکنم ...

میدونی از قصد نبود

دوست دارم برگرده اما دیگه رابطه مثل قبل نمیشه

اگه قدرت بخشیدن همو داشته باشین میشه اما مال توام مثل مال من انگار ی دندس

اون غرور داره

یک یار رفت برگشت گفت خواستم بدونی کارت اشتباع بوده الانم یک سال گذشته پیام میدم میگه کاری داشتین میگم نه میگه بسلامت شبت خوش نه حالمو‌‌ میپرسه نه هیچی

تعداد آدمایی که هر دو رو تجربه کردن چقد زیاد بوده

چون آدما بی لیاقت شدن و قدر نشناس من از نزدیک ترینام خوردم همیشه ام حق به جانب بودن انتظار داشتن من برم بگم ببخشید که تو اشتباه کردی 

اون غرور دارهیک یار رفت برگشت گفت خواستم بدونی کارت اشتباع بوده الانم یک سال گذشته پیام میدم میگه کا ...

اوه اوه چه غروری داره حسم میگه دوست داره ولی میخواد اذیتت کنه

اوه اوه چه غروری داره حسم میگه دوست داره ولی میخواد اذیتت کنه

دوست داشتن نمیدونم

دلم واسش تنگ شده از یه طرفی بدم میاد ازش

میخام برگرده ولی از یه طرف میگم به درد نخوره نمیدونم 

چون آدما بی لیاقت شدن و قدر نشناس من از نزدیک ترینام خوردم همیشه ام حق به جانب بودن انتظار داشتن من ...

توروخدا یادم ننداز امروز ی بنده خدایی ی کاری کرد گفتم مقصری ها علم شنگه ب پا کرد بعد گفتم آقا مقصر منم تو اصلا نه دیدم خوب شد رفتارش یا جریان محبته دوستم در میاد میگه تقصیر خودته ک مهربونی نمیکردی براشون انجام نمیدادی