2777
2789
عنوان

مشاور ازدواج خوب سراغ دارید

187 بازدید | 38 پست

سلام لطفا تایپک قبلی منو بخونید و کمکم کنید 

و مشاور خوب بهم معرفی کنید 

نمیخوام بدتر ته دل منو خالی کن 

تا حالا شده برید مشاور و بدتر حالتون خراب کن؟؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

سلام عزیزم 

مشاور شما را راهنمایی می کنه و هدف اصلی را شما می گیرید 

و بعصی چیزها انجام نشه بهار از این هستش که انجام بدی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

توهم مثه من بعد عقد دنبال مشاوری ... منم ۸۰ هستم شوهرم متولد ۶۹ یه ماهه عقد کردیم یک هفته بیشتره قهریم حتی دلشم تنگ‌ نشده انگار یه هنوز دختر مجردم از بس ندیدمش دیگه عادت کردم به ندیدنش 😭 شبا از خواب میپرم فکرمیکنم بهش یا فکرمیکنم زنگ زده توهم میزنم. 😔 ما مشهدیم میخوام برم مشاوره جلسع ۲۰۰ بلوار محمدزاده برگه طلاقم میده اگه کامل بری

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم مثه من بعد عقد دنبال مشاوری ... منم ۸۰ هستم شوهرم متولد ۶۹ یه ماهه عقد کردیم یک هفته بیشتره قهر ...

من تهران هستم اینجا جلسه ی ۴۰۰تا ۶۰۰هس 

اشتباه کردیم دیگ خب...💔

سخت خیلی برام

ن نامزد من اوکی زنگ میزن و پیام میده اما برای من نشخوار شده

انشالله هردوتامون خدا برامون بخواد عزیزم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

سلام عزیزم مشاور شما را راهنمایی می کنه و هدف اصلی را شما می گیرید و بعصی چیزها انجام نشه بهار از ای ...

میترسم خیلی

خانوادم سنتی هستن عزیزم

توهم مثه من بعد عقد دنبال مشاوری ... منم ۸۰ هستم شوهرم متولد ۶۹ یه ماهه عقد کردیم یک هفته بیشتره قهر ...

چرا میری مشاور بخاطر این ک باهات سرد یا کلا نمیخوایش؟؟

خانوادت پشتت هستن؟؟

من متاسفانه پرده بکارتم ندارم

از چی می ترسی عزیزم چندسالته کدام شهری مدرک تحصیلی ات چیه

از این ک موقعیت و کیس بهتر گیرم نیاد

۸۱هستم 

دانشجو ترم ۴هستم

از چی می ترسی عزیزم چندسالته کدام شهری مدرک تحصیلی ات چیه

تهران هستم

خانوده سنتی دارم 

با پدرم صمیمی و راحت نیستم 

و از این میترسم ک کیس بهتری دیگ نیاد برام چون عقد رسمی هستم و پرده بکارت ندارم 

و کل فامیلا و اشناها میدونن عقد هستم

اخ دلم کباب برای خودمون 

از خدا کمک بخواه 

فقط خدا کمکمون کن

از این ک موقعیت و کیس بهتر گیرم نیاد۸۱هستم دانشجو ترم ۴هستم

چرا آنقدر نا امیدی عزیزم 

در نومیدی بسی امید است

پایان شب سیه سپید است 

تهران هستمخانوده سنتی دارم با پدرم صمیمی و راحت نیستم و از این میترسم ک کیس بهتری دیگ نیاد برام چون ...

چرا چی شده 

چرا چی شده

چی چیشده؟؟

این ک با پدرم راحت نیستم؟؟

کلا پدرم محبت نمیکن

ادم درونگرایی 

از نظر مالی کم ندارم اما خب حرف نمیزنیم باهم 

محبت بلد نیس و ساکت کلا 

درونگرا 

و سرش تو گوشی