2777
2789
عنوان

مشاور ازدواج خوب سراغ دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 38 پست
من فقط این روزا میگم خدایا منو ببر پیش خودت افسردگی شدید گرفتم گاهی ب خودکشیم فکر میکنم

این کار را نکن 

خودکشی کار خوبی نیست 

می تونی بیایی خصوصی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

این کار را نکن خودکشی کار خوبی نیست می تونی بیایی خصوصی

اره میتونم درخواست دوستی دادم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خب خواهرت چی می گه جرا روت نمیشه با برادرت درد ودل کنی عزیزم تا کی نی خواهی تو خودت بریزی

از چیا گفت دقیقا؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

من رفتم گفت اسم طلاقم نیار توهم بری همینو میگه چون دلیل حادی نداری زندگیتو بکن تو که باهم خوبید

دقیقا چیا گفتن مشاورتون؟؟

دقیقا چیا گفتن مشاورتون؟؟

گفت شادباش اعتما بنفست زیادکن بگو بخند اونم ایراداتی داره که من بهش میگم حالا به شوخرم پیام دادم حالت منت کشی داشت پشیمون شدم😑

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

گفت شادباش اعتما بنفست زیادکن بگو بخند اونم ایراداتی داره که من بهش میگم حالا به شوخرم پیام دادم حال ...

اخ باید دلت شاد باش ک خودتم بتونی شاد باشی با شوهرت رو ب رو صحبت کن 

ی فضای باز صحبت کن

گفت شادباش اعتما بنفست زیادکن بگو بخند اونم ایراداتی داره که من بهش میگم حالا به شوخرم پیام دادم حال ...

میتونی شماره مشاورت بدی تلفنی قبول میکن؟؟

عزیزم مشاور من کارش عالیه یعنی فوق العادست هم تلفنی مشاوره میده هم آنلاین با ویس وچت تو زمینه های خانواده/فردی/کودک حق المشاوره اش هم ۱۸۰تومن اگه خواستی نوبت بگیری بهش پیامک بده یا اینستاگرامش دایرکت بده شمارش و میدم اینستاشم برات میفرستم

09199541937