2777
2789
زنگ میزنه

سلام عزیزم. وقتتون بخیر. خوبید؟

ماشاءالله به این حس بنازمت🤩☺

دقیقا همین جوری شدکه گفتید. یکی زنگ زد؛ پشت تلفن شرایطش خوب به نطر میومد؛ امروز رفتم دیدمش اصلا مناسبم نبود😉 

حالا میشه بگی اونکه واقعا مناسبمه کی زنگ میزنه؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. وقتتون بخیر. خوبید؟ماشاءالله به این حس بنازمت🤩☺دقیقا همین جوری شدکه گفتید. یکی زنگ زد؛ ...

و چجوری باهاش آشنا میشم؟ اگه براتون مقدوره از خصوصیات ظاهری یا اخلاقیش و شغلیش بهم بگسد. ممنونم❤

۱۰۰ تا صلوات به نیت شما هدیه به امام زمان فرستادم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بعد کارهایی ک گفتم بکنگشایش برای شما تا سه ماه هستیعنی اواخر اردیبهشت تا اوایل خرداد

سلام عزیزم این پیامی که ریپ زدم جواب خودتون به من بود

ولی الان ۷ خرداده و هنوز خبری نیست🥲💔

دلم خیلی ناآرومه ... میخواستم بدونم چیز جدید حس نمیکنین؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

تا ۱۵ یا ۲۳ خرداد

من تازهوسقط کردم حالم بده. دلم میخاد باردار ی خوبی داشتاوباشم. میشه بگی بنطرت من کی باردلر میشم ک بمونه؟ چند وقت دیکع میفهمم باردارم؟ دکتر گفت بعداز خوتریزی سریع اقدام کن تا بدنت امادگی داره

سلام عزیزم. وقتتون بخیر. خوبید؟ماشاءالله به این حس بنازمت🤩☺دقیقا همین جوری شدکه گفتید. یکی زنگ زد؛ ...

حقیمت من نشستم تنها و به عشق مولا میگم/نه اینکه در مورد معدل کنکور بپرسید ، یا رل ، یا هر چی 

شما در نماز کمی تاخیر داری،،البته ربطی نداره اقبال بلندی داری و همسر خوبی نصیبت میشه، تو رو در نور دیدم،،به یکی از ائمه همیشه دلخوشی از اون بخواه،،،من دختر موسی بن جعفر علیه السلام حضرت معصومه رو برات شافی کردم پیش اربابم امام زمان باشد که به لطف آن امام تا عید غدیر برای شما خبر خوشی بیاید مربوط به ازدواج،،، لطفن صلوات امام زمان را بپرسید

جان عالم بفداش ، خدا نکند حال ایشون گرفته باشد از رفتار ما

و چجوری باهاش آشنا میشم؟ اگه براتون مقدوره از خصوصیات ظاهری یا اخلاقیش و شغلیش بهم بگسد. ممنونم❤۱۰۰ ...

مردی بی دست و پا در جلسه اول نشون میده و گیج/ولی پسر خوبیه

رابطه خودت و با خانواده در میان بزار و طبق گفته آنها و یک مشاور دانا عمل کن..یاعلی مددی،،بابت صلوات ممنون

دلم میخواد یکبار ببینمش

درست گفته حدود یک ماه دیدمعدد سی و ۲۷ دادی

یعنی چی عدد ۳۰ و ۲۷؟ بقران میترسم سقط بشه دوباره. بارداری پوچ داشتم. هفته پیش ب این موقع خوشحال بودم ازمایشم مثبت. امروز خوتریزی کردم و سونو گفت دفع شده