2777
2789
حقیمت من نشستم تنها و به عشق مولا میگم/نه اینکه در مورد معدل کنکور بپرسید ، یا رل ، یا هر چی شما در ...

سلام شبتون بخیر. ممنونم که جوابم رو دادید.

اکثر اوقات نمازهام رو اول وقت میخونم؛ اما چشم سعی میکنم بیشتر مراقبت کنم.

صلوات امام زمان چجوریه؟  همون اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
سلام شبتون بخیر. ممنونم که جوابم رو دادید.اکثر اوقات نمازهام رو اول وقت میخونم؛ اما چشم سعی میکنم بی ...

دیکم نماز میخونی ، توجه مهمه

کمی گلاب بخور و صلوات بفرست ، به اندازه ای که زبانت تر بشه کافیه

نوک زبان،،،براستی: دهان شستم به عطر و گلاب ، هنوز نام تو بردن کمال بی ادبیست،،،شمارا فرشته ای در زمین دیدم

صلوات اینو میگم:اللهم صلی علی محمد  و آل محمد (و عجل فرجهم بحق حضرت زینب،،،اینم بگی قشنگ تره، ولی منظورم همینه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شبتون بخیر. ممنونم که جوابم رو دادید.اکثر اوقات نمازهام رو اول وقت میخونم؛ اما چشم سعی میکنم بی ...

وظیفه بود..در گل وجود تک تک شما تربت سید الشهدا هست، فلذا اگر ترک معاصی کنید ، روح شما متعالی می شود

دیکم نماز میخونی ، توجه مهمهکمی گلاب بخور و صلوات بفرست ، به اندازه ای که زبانت تر بشه کافیهنوک زبان ...

درمورد منو نامزدم و زندگیم چی حس می‌کنی 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
یعنی چی عدد ۳۰ و ۲۷؟ بقران میترسم سقط بشه دوباره. بارداری پوچ داشتم. هفته پیش ب این موقع خوشحال بودم ...

من میگم این دو تا عدد و دیدم یعنی اینکه تا یک ماه دیگه آثار حمل در شما دیده میشه

حالا شاید ۳۷ روز بشه...لطفن گیر نده

و چند بار بخون/یا رقیه،،صلوات امام عصرم بفرست ،یه دونه

هر. و خوب،،فقط برای اینکه بدشکل نخوری ، روانشناس بریداحتمالن شما توقعت زیاده

طلاق بگیرم خوبه بعد از طلاق زندگیم چی میشه با یکی بهتر آشنا میشم 

یا این زندگیم خوب میشه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
درمورد منو نامزدم و زندگیم چی حس می‌کنی

درست دیدم

تو صفحه خودتم نوشتی بخودم مربوطه،،بزرگوار اگر بنده خدایی و عبد الهی و محب و شیعه مولا درست عمل کن،، زندگی شما و همسر اینده بسیار خوب

و اینکه اگر باور کنی کسی درست میگه در رفتارت زود تجدید نظر میکنی و این حسن شماست،،صلوات تمام عصر فراموش نشود

حقیمت من نشستم تنها و به عشق مولا میگم/نه اینکه در مورد معدل کنکور بپرسید ، یا رل ، یا هر چی شما در ...

سلام شبتون بخیر. ممنونم که جوابم رو دادید.

اکثر اوقات نمازهام رو اول وقت میخونم؛ اما چشم سعی میکنم بیشتر مراقبت کنم.

صلوات امام زمان چجوریه؟  همون اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
درست دیدمتو صفحه خودتم نوشتی بخودم مربوطه،،بزرگوار اگر بنده خدایی و عبد الهی و محب و شیعه مولا درست ...

خودش بد نیست خانواده ش خیلییی اذیتم میکنند 

نمیدونم تا کی ادامه داره 

از نامزد که طلاق نمیگیرن..به قول امروزی ها کات کناگه بده

نامزد عقدی هستیم دلم میخواد طلاق بگیرم اما نمیدونم بعداً شرایطم چی میشه