2777
2789
حقیمت من نشستم تنها و به عشق مولا میگم/نه اینکه در مورد معدل کنکور بپرسید ، یا رل ، یا هر چی شما در ...

سلام شبتون بخیر. ممنونم که جوابم رو دادید.

اکثر اوقات نمازهام رو اول وقت میخونم؛ اما چشم سعی میکنم بیشتر مراقبت کنم.

صلوات امام زمان چجوریه؟  همون اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان؟

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

سلام شبتون بخیر. ممنونم که جوابم رو دادید.اکثر اوقات نمازهام رو اول وقت میخونم؛ اما چشم سعی میکنم بی ...

دیکم نماز میخونی ، توجه مهمه

کمی گلاب بخور و صلوات بفرست ، به اندازه ای که زبانت تر بشه کافیه

نوک زبان،،،براستی: دهان شستم به عطر و گلاب ، هنوز نام تو بردن کمال بی ادبیست،،،شمارا فرشته ای در زمین دیدم

صلوات اینو میگم:اللهم صلی علی محمد  و آل محمد (و عجل فرجهم بحق حضرت زینب،،،اینم بگی قشنگ تره، ولی منظورم همینه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شبتون بخیر. ممنونم که جوابم رو دادید.اکثر اوقات نمازهام رو اول وقت میخونم؛ اما چشم سعی میکنم بی ...

وظیفه بود..در گل وجود تک تک شما تربت سید الشهدا هست، فلذا اگر ترک معاصی کنید ، روح شما متعالی می شود

دیکم نماز میخونی ، توجه مهمهکمی گلاب بخور و صلوات بفرست ، به اندازه ای که زبانت تر بشه کافیهنوک زبان ...

درمورد منو نامزدم و زندگیم چی حس می‌کنی 

چه غریب ماندی ای دل🖤

یعنی چی عدد ۳۰ و ۲۷؟ بقران میترسم سقط بشه دوباره. بارداری پوچ داشتم. هفته پیش ب این موقع خوشحال بودم ...

من میگم این دو تا عدد و دیدم یعنی اینکه تا یک ماه دیگه آثار حمل در شما دیده میشه

حالا شاید ۳۷ روز بشه...لطفن گیر نده

و چند بار بخون/یا رقیه،،صلوات امام عصرم بفرست ،یه دونه

هر. و خوب،،فقط برای اینکه بدشکل نخوری ، روانشناس بریداحتمالن شما توقعت زیاده

طلاق بگیرم خوبه بعد از طلاق زندگیم چی میشه با یکی بهتر آشنا میشم 

یا این زندگیم خوب میشه 

چه غریب ماندی ای دل🖤

درمورد منو نامزدم و زندگیم چی حس می‌کنی

درست دیدم

تو صفحه خودتم نوشتی بخودم مربوطه،،بزرگوار اگر بنده خدایی و عبد الهی و محب و شیعه مولا درست عمل کن،، زندگی شما و همسر اینده بسیار خوب

و اینکه اگر باور کنی کسی درست میگه در رفتارت زود تجدید نظر میکنی و این حسن شماست،،صلوات تمام عصر فراموش نشود

حقیمت من نشستم تنها و به عشق مولا میگم/نه اینکه در مورد معدل کنکور بپرسید ، یا رل ، یا هر چی شما در ...

سلام شبتون بخیر. ممنونم که جوابم رو دادید.

اکثر اوقات نمازهام رو اول وقت میخونم؛ اما چشم سعی میکنم بیشتر مراقبت کنم.

صلوات امام زمان چجوریه؟  همون اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان؟

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

درست دیدمتو صفحه خودتم نوشتی بخودم مربوطه،،بزرگوار اگر بنده خدایی و عبد الهی و محب و شیعه مولا درست ...

خودش بد نیست خانواده ش خیلییی اذیتم میکنند 

نمیدونم تا کی ادامه داره 

چه غریب ماندی ای دل🖤