2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله داری،فکر کمم در خصوصی کامل گفتم..شبت خوش

عزیزم میشه بگی با محمد ازدواج میکنم یا ی ازدواج فامیلی دور؟ از طرف خانواده پدری یا مادری؟

و اینکه کی میرم سرکار بعد از اتمام دانشگاه? آزمون آموزش و پرورش شرکت کنم قبول میشم؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

عزیزم میشه بگی با محمد ازدواج میکنم یا ی ازدواج فامیلی دور؟ از طرف خانواده پدری یا مادری؟و اینکه کی ...

از مون و برو بده،ازدواجم ۱ تا ۲ سال 

با محمدم میشه گفت اگه سبزه باشه ۶ ماه نهایت

یعنی تا آخر تابستان

هواست باشه به مرده .بله ازدواج دیدم

سلام 🫠🤍

حس میکنی من با کی ازدواج میکنم؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

از مون و برو بده،ازدواجم ۱ تا ۲ سال با محمدم میشه گفت اگه سبزه باشه ۶ ماه نهایتیعنی تا آخر تابستان

یعنی پس با محمد ازدواج میکنم ! 

بلع سبزس

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

عزیزم مرسی چرا حواسم باشه گلم لطفا میشه بگی نگرانم کردی این ازدواج کی اتفاق میوفته خوشبخت میشم لطفا ...

چون دور از جون اهل خمر دیدمش و صورت سه تیغه

که اگر هم نباشه

باطنش با ظاهر متفاوته، دوم سیرایی نداره نسبت به خانمها

و دنبال فرد جدیدیه همش،،، بازم میگم تحقیق کن و مشورت با خانواده..