۹۸۹۷ مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1450 عنوان حس ششممی | مشاهده متن کامل بحث + 24825 بازدید | 3490 پست امم هرچی حس میکنی پلیززز بگو پروانه🦋🥺 1403/11/24 | 04:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 عزیز اونایی که گفتی میان برا خواستگاریمه؟؟! یآدم نیست ولی اگه گفتم حتمن درسته چون دیدم/فعلن جواب کسی و نمیدم
zire_asemone_khoda عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 4068 یآدم نیست ولی اگه گفتم حتمن درسته چون دیدم/فعلن جواب کسی و نمیدم اره ولی جانم من خیلی نگران اینم حقوقمو میدن ؟؟ 😕میخوام برم دکتر موهام نصفش ریخته تموم شدههههه😔 I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 یآدم نیست ولی اگه گفتم حتمن درسته چون دیدم/فعلن جواب کسی و نمیدم سلام دیروز که نگفتن تا الانم کسی انصراف نداده واسه مشهد🙃 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
سالیوآن عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10491 اون کیه کنارت لاغر هست و مرد البتهقد بلند با مو های روشن کسی نیست هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 اره ولی جانم من خیلی نگران اینم حقوقمو میدن ؟؟ 😕میخوام برم دکتر موهام نصفش ریخته تموم شدههههه😔 مدارک و جمع کن و برو البته اول بفکر درمان باشاحتمالن ضعیف شده موهاتو من میبینم فکرت مشغول و غم داریخدا نکرده وسواس فکری نداشته باشی
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 کسی نیست شاید مردی در رویا هایت بادبادکی روزی فروخت و تنها برای تو در آسمانها رقصید
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 سلام دیروز که نگفتن تا الانم کسی انصراف نداده واسه مشهد🙃 وعده به دو داده اگه وقت داره پس فردا ..بلطف خدا
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 وعده به دو داده اگه وقت داره پس فردا ..بلطف خدا فردا حرکته🙃 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
miss__mi عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 8098 یآدم نیست ولی اگه گفتم حتمن درسته چون دیدم/فعلن جواب کسی و نمیدم لطفا واس منم میگی کی ازدواج میکنم با چجور فردی آیا محمد دوباره خواستگاری میکنه؟
هنیننین عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 2748 مدارک و جمع کن و برو البته اول بفکر درمان باشاحتمالن ضعیف شده موهاتو من میبینم فکرت مشغول و غم داریخ ... کنکور فرهنگیان قبول میشم اردیبهشت؟کراشم بهم زنگ یا پیام میزنه؟اگه اره چه زمانی؟اکسم برمیگرده؟اگه اره چه زمانی؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 وعده به دو داده اگه وقت داره پس فردا ..بلطف خدا امشب آخرین فرصتمه یعمی بهم زنگ نمیزنن؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 فردا حرکته🙃 توسل به خودش کن... انقدر در میزنم اینخانه راتا ببینم روی صاحبخانه رااگر نبودش با من میلی...چرا ظرف مرا بشکست لیلیامشب بهش بگو این درسش نبود...
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 امشب آخرین فرصتمه یعمی بهم زنگ نمیزنن؟ حقیقت در مشهد تو را دیدم دیگه به خودت بسته هستتوسل کن
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 حقیقت در مشهد تو را دیدم دیگه به خودت بسته هستتوسل کن بخدا گفتم بهش بهش گفتم😭😭دعام کن تو دعام کن شاید دعای شما گرفت اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 لطفا واس منم میگی کی ازدواج میکنم با چجور فردی آیا محمد دوباره خواستگاری میکنه؟ محمد احتمال میدم از اقوامچیزی شنیده یا دیده!نهایت دو وعده..۲سالالبته اگه سنت بالاست یعنی بالای ۲۷