2777
2789
گلم الهام بااینکه ازمن موقعیتش بالاتره چرا بامن لجه یا حسادت میکنه حتی بعصی شبا تاصبح گریه کردم بخاط ...

سلام لزیزم خوبی ببخش بازمزاحمت شدم به نظرت طلاقم انجام میشه یاشوهرم برمیگرده ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره واقعانم نباید برم . حداقل فعلا نه از پریشب که کات کردم فقط از خدا میخوام اون به یه ورش باشه و اص ...

روز بارانی و پاییز

در هوایی دل انگیز مردی با اسب سفید....! یکم عقلت بیاد سر جاش حدود یک سال و نیم دیگه

من کم سن دیدمت..چند سالته

ممنونم میشه مشخصاتشم بهم بگیو کارم که درست میشهمرسی ازت

خیلی معمولی و ته ریش داره بافتنی قهوه ای یا کرم...حالا خوشگلی اینه تو از فردا به تمام پسرا با این تیپ کراش داری...آخه دختر عاقل کوتاه بیا

سللام میشه بی زحمت به منم جواب بدی ممنون میشم؛

میشه اول بگی متولد چه فصلی یا ماهی هستم و اینکه بگی این اتفاقی که برام افتاد من یخواد چیو بهم ثابت کنه و لطفا اینم جواب بده کسی که دوسش دارم باهاش میتونم ازدواج کنم؟

ببخشید که سوالام زیاد شد

دیونه شدی میگم تصویر تارهسفیده دختره و تازگی با تو سر یه میز بودهشبیه کافی شاپ..الهام الهه! مریمیا ن ...

احساس همسرم بهم چیه؟؟؟

چرا هیچوقت بهم تو هیچ مناسبتی تبریک نمیگه کادو نمیده

من از قیدت نمیخواهم رهایی
اگه باهاش جنگ داری کوتاه بیا تا خودش برهو اگه برا خریده سه ماه اومده..احتمالن بعد سه ماه کلن بره

حست میگه حمید چون نمیخواد فعلا بیاد خواستگاری دیگه باهام تماسی نگرفت؟ یا چون دیگه دوستم نداره؟ 

یآدم نیست ..بگو بگم و برم

من در مورد ازدواجم و اینکه کی هست و اسم چیه پرسیدم

و درباره کارم که چی هست و کی درست میشه پرسیدم

شما گفتید اول بگو مجید دارید یا نه 

که گفتم نه

مرسی من منتظر پاسختون هستم