2777
2789
غیر اونی ک فک میکتی همسرت

متوه نشدم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غیر اونی ک فک میکتی همسرت

متوجههه نشدم؟من عاشق تر میشم یا همسرم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

کمتر از ۶ ماه

عزیزم امشب اون اتفاقی دلم میخوادش میفته یا نه اگر نه کی میتفته؟؟تماس وsامشب انجام میشه اگر نه کی میشه گلم اگر لطف کنید بگید ممنون میشم یا درخواست قبول کنید خصوصی واضح بگم بهتون

سلام خدمت شما و همه بزرگواران امروز برای همه ما روز فرخنده ای هست! منجی و امام ما میلادش هست تنها دو ...

سلام عزیزم چشم

میشه بگید اتفاقی دلم میخوادش امشب میفته اگر نه پس کی میشه؟؟تماس وsکه منتظرش هستم امشب میشه اگر نه پس کی میشه

من چی چندتا بچه؟

دوست بزرگ من نه منجم هست نه فالگیر

تنها خواستم یه عده بچه شیعه بفهمیم که عالم صاحب داره و امشب شب میلاد صاحبشه. 

اهل نماز هستید هدیه کنید به خانم فاطمه و مادرش حضرت نرجس خاتون.

اگه نماز خونم نیستید

عین من گناهکارید لفظی بگید تبریک..اونا میشنون

و تو دلتون بگید پسر فاطمه دوست داریم..نگاه به دلمون کن 

نه رفتارمون!!

به برکت این روز مبارک مشکلات همه حل می‌شود یاعلی/دو بچه در طالع هست

جواب منم بده لطفاحس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟شغل و م ...

جواب شما اینه انسان در گرو اعمال خویش هست..کمی تجدید نظر در خلق و رفتار کن

فرد مناسب میاد جلوت و ازدواج هم حدود ۱ سال

اینجا همسر و دیدم/مطلب قبل یادم نیستلطفن توسل کنید به حضرتآقا آقا اقا/بقیه هیچن🙏منم برا همین نام ند ...

گل خوشگلم گفتم در آینده من عاشق ترم یا هنسرم😅😁؟؟؟؟الا یعنی چی؟

کدوم حضرت؟