2777
2789
عنوان

سیسمونی

972 بازدید | 116 پست

کی میخواد سیسمونی بخره لطفا راهنمایی کنید که چه چیزا واقعا بدرد میخورن الکی خرید نکنیم

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کالسکه

کریه

کمد لباساش

خود لباساش

ساکش

سرویس پلاستیکش

سرویس پوشک

قنداق فرنگی

اسباب بازی 

شیشه پستونک 

تختشم از اینا بگیر که تاب میخوره

❤اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه❤
آره منم میخوام بدونم

هنوز نخریدی؟؟؟؟پسره ؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
کالسکه کریه کمد لباساش خود لباساش ساکش سرویس پلاستیکش سرویس پوشک قنداق فرنگی اسباب بازی  ...

سرویس پوشک چیه؟؟؟

عزیزم تو گوگل سرچ کن زیباکده یه سایت آموزشیه برو تو قسمت سیسمونی ببین چه آموزشهایی داره کیف میکنی خیلی راحتن و خیلی شیکتر از بیرون صاحب سایت آهو خانومه که مهربانانه و رایگان همه سوالاتو ج میده..منم دعا کن اگه بدردتون خورد

اسم بچه هاتونم بگین من خیلی هیجان ایناسمو دارم رنگ سیسمونیشونم بگین😊😊

مال خودت چیه؟؟پسره یا دختر چه رنگیه اسمش چیه

همین دشک چه زیرش و پودر بچه و پماد سوختی وخوده پوشک اسم سرویسشو خودم اختراع کردم😅

اها خخخخخخخخخ