2777
2789
عنوان

یارانه مجرد جدامیشه

2834 بازدید | 34 پست

دختر هستم می‌خوام برم یارانمو جداکنم بابام همیشه بهم میدادش اما میگن که ممکنه قطع بشه بخاطر همین می‌خوام جداش کنم کسی می‌دونه باید برم کجا و چه شرایطی داره و چه مدارکی میخواد که بتونم جداش کنم که ماله منم قطع نشه ؟اگه سایتیم برا اینکار میشناسید ممنون میشم معرفی کنید 🙏🏻

چرا قطع شه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سرپرست خانوار میدن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

هرکی جدا کرده قطع شده، نکن دولت دنبال بهانه میگرده قطع کنه

آخه ما جز دهکه چهاریم تازه همینجوریشم پول برامون نمی‌مونه تا سر ماه قطعش کنن دیگه هیچ از کجا میدونید  قطع شده

آخه ما جز دهکه چهاریم تازه همینجوریشم پول برامون نمی‌مونه تا سر ماه قطعش کنن دیگه هیچ از کجا میدونید ...

چون چند نفر انجام دادن و یارانشون قطع شده، بعد از ماهها پیگیری نتیجه نگرفتن

.                                                                  

بله میشه، پلیس +۱۰ یه نامه میدن که میبرید ستاد یارانه، اونجا جدا میشه و شماره حساب معرفی میکنید.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل