2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 217 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راپانزل میدونم حرفم مسخرس ولی به اون آقایی که بهت گفته دختره اومده اینجا مطمئنی ؟؟؟؟ 

یهو دیدی یه آدمیه که میخواد زندگی شمارو بهم بریزه 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
راپانزل میدونم حرفم مسخرس ولی به اون آقایی که بهت گفته دختره اومده اینجا مطمئنی ؟؟؟؟  یهو دیدی ...

به پسر داییش کاملا مطمعن هستم 

و خودم پی امی که اون دختر به این آقا داده بود و دیدم 

چندشم میشه بگم شوهرم 

عزیزم واقعا متاسفم.ولی متاسفانه ایرانه ما مرد سالارن هیشکی بفکرزنها نیست.ینی مجبوربودن که مهرو انداختن وگرنه اونم نمینداختن اونم خیلی زنامیبخشنو کم میارن نمیگیرن.

بقول خاهرم توزندگیه ایرانیا خیلیا متوجه خیانت همسرشون میشن.خیلیام متوجه نمیشن و طرف ادامه میده خیلیام متوجه میشن و بازم باطرف زندگی میکنن .و خیلیام خودشون میشن مثه طرفشون و اونام خیانت میکنن.جامعه بد و بدترشده عاقایون وبعصی خانوما تنوع تلب شدن دور از جون نی نی سایتیا.ولی مطمن باش ی روزی چوبشو میخورن.ی روزی که خیلی دیره متوجه اشتباهشون میشن.حرص نخور ازاد باش هیشکی بعد کسی نمرده.این دنیا همه رهگزریم یه خوبی میمونه و یه بدی.توکل کن بخدا ...برات دعامیکنم تو زندگیت موفق بشی هرچند زندگی منم دست کمی از شما نداره برا منم دعا کن....۱۰۰تاصلوات بنیت سلامتیت میفرستم.. ببخش پرحرفی کردم

صبور باش عزیزم منم اگر چنین پستایی گذاشتم به این خاطر بود که از دوستانم که طلاق گرفته بودن حال و احوالشونو از نزدیک دیدم چون گفتی با عشق بوده گفتم شاید بهش وابستگی داشته باشی نتونی فراموشش کنی اما اگر فکراتو کردی و خودتو میشناسی و میدونی یه فرد کاملا مستقلی میتونی طلاق بگیری به قول دوستان ارزش نداره.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
به پسر داییش کاملا مطمعن هستم  و خودم پی امی که اون دختر به این آقا داده بود و دیدم  چند ...

عزیزدلممممم 😔 ولی تو دختر قوی ای هستی مطمئنم مثل بقیه زنا آسیب نمیبینی 

امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته 🌹

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
چه جشن تولدهای که واسم نمیگرفت چه عشقم عقشمای که نمیکرد بهترین سوپرایزا  مرتب با گل می اومد ...

چند وقت رفت سراغ اون دختره 

قضیه دختره مال چند سال پیش بوده

دختر مجرد یا مطلقه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چند وقت رفت سراغ اون دختره  قضیه دختره مال چند سال پیش بوده دختر مجرد یا مطلقه

دختره مجرده 

قبلا از ازدواج بامن یعنی 5 سال پیش با این خانم دوست بوده ولی قصد ازدواجی نبوده