2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 217 پست

افرین درستش هم همینه اصلا خودتو نه ناراحت کن نه غصه بخور و نه گریه کن مردی که بخواد خیانت کنه اصلا ارزش نداره منم به شوهرم گفتم اگه ی زمانی خیانت ببینم از خونه پرتت میکنم بیرون من ی کاره خوبی که کردم خونه و ماشین رو بنام خودم کردن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یعنی دو دستی تقدیم دوست دخترش بکنتش؟ 😢 خب اونم دختره چطور اون میتونه با یه مرد زن دار دوست باشه عی ...

اون دختر ذات پلیدی داره و اگه نداشت وسط زندگی دیگران نمی اومد 

شوهر استارتر خودش اشتباه کرده

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕
من اینو یه عذر برای موجه جلوه دادن گناه مردا به حساب میارم 

نه من مردا رو توجیه نکردم در کل منظورم این بود خیلی هاشون با سن زیاد عاقل نیستن 

خب مگه اینکارش الان عاقلانه س؟!!!!

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
خداروشکر میکنم که زود فهمیدم 😊😊😊😊😊😊

عزیزم  خیلی ببخشید رابطشون در چه حد بوده؟ شاید دوستی ساده بوده باشه چون انگار تاپیکای قبلیت نشون میده اوپن ماینده همسرت

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

انگار واسه ما خانما هیچ تله ای پهن نمیشه یا 

هیچکی نیست که خواستار دوستی با ما باشه یا نخ بده 

والا ما خودمون مواظب هستیم 

آقاییون هم باید همینطور باشن

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕
عزیزم  خیلی ببخشید رابطشون در چه حد بوده؟ شاید دوستی ساده بوده باشه چون انگار تاپیکای قبلیت نشو ...

قبلا از ازدواج با این خانم دوست بوده ولی خوب قصد ازدواجی نبوده باهاش 

الانم دیگه نمیدونم رابطشون در چه حد بوده

چه جشن تولدهای که واسم نمیگرفت چه عشقم عقشمای که نمیکرد بهترین سوپرایزا  مرتب با گل می اومد ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم انشالا سر هیشکس نیاد😔میگم چند ساله ازدواج کردی

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...