2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 217 پست
خب شاید اون خامش کرده عزیزم زود جا نزن

توروخدا ازین نسخه های عجیب غریب برای زندگی بقیه نپیچین 😐😔😔😔 

مگه بچه ست که گولش بزنه ؟؟؟ یه مرد عاقل و بالغه ها 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
پس تا میتونی از نظر مالی خودتو تامین کن 

شرایطتت سخته واقعن نمی دونم چی بگم اصلن😔😔😔😔

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پای چیش بمونه ؟ مگه یه زن جز صداقت و وفاداری چی میخواد که مردا اینم ازمون دریغ میکنن

یعنی دو دستی تقدیم دوست دخترش بکنتش؟ 😢 خب اونم دختره چطور اون میتونه با یه مرد زن دار دوست باشه عین خیالش نباشه؟

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
باور میکنی واسم مهم نیستش  امروز هم خیلی راحت باهم نشستیم نهار خوردیم  ولی دیگه واسم مرد ...

خوبه که حس نداری ولی اگررررر میخوای جداشی حتما مطمئن شو که از لحاظ مالی تامینی 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
توروخدا ازین نسخه های عجیب غریب برای زندگی بقیه نپیچین 😐😔😔😔  مگه بچه ست که گولش بزنه ؟؟؟ ی ...

هممون میدونیم مردا تو هر سن و شرایطی مثل بچه ها می مونن

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
مردا جدیدا خیلی اب زیرکاه شدن با چهار چشمی حواس آدم بهشون باشه

از مردی که بخوام چهار چشمی مواظبش باشم متنفرم 

والا زندگی شراکته 

بدهکارش که نیستم 

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕
هممون میدونیم مردا تو هر سن و شرایطی مثل بچه ها می مونن

من اینو یه عذر برای موجه جلوه دادن گناه مردا به حساب میارم 

از مردی که بخوام چهار چشمی مواظبش باشم متنفرم  والا زندگی شراکته  بدهکارش که نیستم

من الان دو روزه با شوهرم قهرم کنارم میخوابم اما هرچی فحش نثارش‌ میکنم خیانت نکرده ها ولی همش با دوستاش رو اعصابمه

شاید واقعی بشه