میتونی با پول همون نون و سوسیس باعث بشی اون بچه شاید یکبار با شکم سیر بخوابه
قطعا ببینم کمک میکنم قطعا اگر ببینم یک بچه تو این شرایطه کمک میکنم منتها نمیدونم چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا یعنی چون به حیوونا کمک میکنم به بچه ها کمک نمیکنم؟
واقعا ذره ای از حرفاتو درک نمیکنم واینهمه تنفر از موجودی ک خود خدا خلقش کرده رو هم درک نمیکنم والا ا ...
کی گفته من از موجود خاصی نفرت دارم؟
وقتی تو مغزت این افکار اشتباهو پرکرده باشی دیگه جایی برای حرف حق نمی مونه
غذای سگ گوشته
شما هم اگه با آدما مشکل داری از گوشت بدن خودت بده بخورن سیر شن یه عمر بهت وفادار بشن
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون من قبلا برای گربه ها تن ماهی گذاشته بودم همشو خوردن
مادر ندارن؟
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
عزیز دلم به حرف های نا مربوط توجه نکن ، قربون دل مهربونت💖
منم داشتم فکر میکردم برای گربه ها یچیزی بذارم
سگا چقدری هستن؟ اگر خیلی کوچیکن براشون شیر و نون بذار یعنی نون رو خورد کن توی شیر اینجوری خیلی دوست دارن
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
آره میدونم خیلی مفید نیست ولی حداقل رفع گرسنگی میکنه
البته من به گربه های بزرگ دادم، شاید کوچولو ها نتونن بخورن
عزیز دلم به حرف های نا مربوط توجه نکن ، قربون دل مهربونت💖منم داشتم فکر میکردم برای گربه ها یچیزی بذ ...
خیلی کوچولو نیستن ولی بزرگ هم نیستن
مامانم براشون نون و سوسیس و کیک اینا ریخت طفلکیا انقدر گشنشون بود همه رو خوردن الانم دارم دنبال این حامی حیوانات توی شهرمون میگردم که اگر شرایطتشو داشتن بیان ببرنشون