2777
2789
عنوان

به سگ ها چی بدم بخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 74 پست
ذات سگ همون حمله کردنهمن نگفتم سگا بمیرنچطور اون سگ گوشت یه بچه بی دفاعو بخوره خوبه ولی گوشت اونی که ...

مسئله اینه شهرداری همه سگ هارو جمع کرد والان کوچه خیابون های اطراف ما شده منبع شغال !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شما خیلی سگهای ولگردو دوس دارین می گمگوشت تن خودتونو بدین سگا بخورنبا غذا دادن به سگهای ولگرد و ...

والا اینجا شهرداری همه سگ هارو جمع کرده و کوچه خیابون سده منبع شغال خیلی از دوستان هم نظر دادن در این باره اما با احترام

ولی متاسفم برای خانوادتون که ذره ای روی تربیت شما کار نکردن 

من این سگ ها رو دیدم دارن یخ میزنن میخواستم فقط یکم بهشون غذا بدم یذره نون یا سوسیس که اونم اکثرا دو ...

عزیزم هر چی که دلت میگه همون کار بکن نون و سوسیس هم بده اشکال نداره هوا سرده گناه دارن اونا که نباید تقاص سگهای دیگه رو بدن بعدهم با سوسبس نممیرن

ذات سگ همون حمله کردنهمن نگفتم سگا بمیرنچطور اون سگ گوشت یه بچه بی دفاعو بخوره خوبه ولی گوشت اونی که ...

واقعا ذره ای از حرفاتو درک نمیکنم واینهمه تنفر از موجودی ک خود خدا خلقش کرده رو هم درک نمیکنم والا از هر صدهزار تا سگ یکیش هم اینجور ک شما میگی وحشی درنمیاد ولی همون ادما از هرده تا سذ منفعت خودشون حاضرن منو شمارو زیر پاشون له کنن ولی همون سگ یکبار بهش غذابذی ده سال دیگه ازاونجا رد شی بوتو میشناسه میاد تشکر 

من این سگ ها رو دیدم دارن یخ میزنن میخواستم فقط یکم بهشون غذا بدم یذره نون یا سوسیس که اونم اکثرا دو ...

اون بچه ها قانع هستن همون در حد یک وعده هم بدی خوبه 

حرف حق رو مسخره نکنید اون ها هم انسان هستن مثل حیوان هم مو وپشم ندارها تنشون که گرم بشن 

مسئله اینه شهرداری همه سگ هارو جمع کرد والان کوچه خیابون های اطراف ما شده منبع شغال !

چه ربطی به آشغال داره؟

بذار توله سگا از همون آشغالا بخورن محلتون بی آشغال بشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

والا اینجا شهرداری همه سگ هارو جمع کرده و کوچه خیابون سده منبع شغال خیلی از دوستان هم نظر دادن در ای ...

تو کار خودتو بکن اگر برکت اینکار خیرتو ندیدی بیا بزن تو گوش من ….این جماعت دلشون برا هم نوع خودشون نمیسوزه برا سگ بسوزه؟اگه دلرحمی تو کشور ما وجود داشت الان وضعمون این بود؟

اون بچه ها قانع هستن همون در حد یک وعده هم بدی خوبه حرف حق رو مسخره نکنید اون ها هم انسان هستن مثل ح ...

چشم من بچه ای تو این شرایط دیدم کمک میکنم شما هم پیش پبش فکر نکن ما از پولداریمون نمیدونم چیکار کنیم میریم به حیوون ها کمک میکنیم 

میتونی با پول همون نون و سوسیس باعث بشی اون بچه شاید یکبار با شکم سیر بخوابه 

خدایا توروخدا😓 

تو کار خودتو بکن اگر برکت اینکار خیرتو ندیدی بیا بزن تو گوش من ….این جماعت دلشون برا هم نوع خودشون ن ...

بحث دلسوزی نیست خب یک سری از کاربرا مودبانه نظرشون رو گفتن ولی متاسفانه بعضی ها شعور اینو ندارن محترمانه بیان کنن نظرشون رو

2790
2778
2791
2779
2792