2777
2789
عنوان

به سگ ها چی بدم بخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 74 پست

چون شما خیلی سگهای ولگردو دوس دارین می گم

گوشت تن خودتونو بدین سگا بخورن

با غذا دادن به سگهای ولگرد و ازدیادشون  هم محیط زیست و حیات حیوونای کمیاب به خزر افتاده و هم حمله سگا به بچه های بی دفاع بیشتر شده

لحظه ای خودتونو جای مادری بذارید که جگرگوشه ش توس؟ط سگ آسیب دیده 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم نمیاد وقتی حیوونای کوچیکو میبینم ولی چاره ای نیست ..از وقتی ویدیوی لت و پار شدن یه خانومو توسط چندتا سگ دیدم درست توی خیابون

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

چون شما خیلی سگهای ولگردو دوس دارین می گمگوشت تن خودتونو بدین سگا بخورنبا غذا دادن به سگهای ولگرد و ...

چقد بی رحمید بخدا چه ربطی داره حالا چون چارتا سگ حمله کردن همه سگا بمیرن؟؟چون چنتا انسان قاتل زنجیره ای و وخشی دراومدن باقی انسانها هم باید بمیرن؟؟

به فکر آدما باشید اگه تمکن مالی دارید حیوان که رو غریزه که داره و طبیعت زندگیش از پس خودش برمیاد همین یک بن بچه حمله می‌کنه زیادشون نکنید تو کوچه داشتیم تو پیاده رو می‌رفتیم یه سگ همچین پارس کرد دخترم رو کشیدم سمت خودم وگرنه گاز گرفته بود بچه چقدر ترسید 

الان کم بچه تو سطل اشغال و ضایعات جمع کن نمی‌بینی تو این سرما

چقد بی رحمید بخدا چه ربطی داره حالا چون چارتا سگ حمله کردن همه سگا بمیرن؟؟چون چنتا انسان قاتل زنجیره ...

تازه اینم شهرداری باید عقیم کنه و واکسن برنه نه که اسید بزنه به قلبشون 

چقد بی رحمید بخدا چه ربطی داره حالا چون چارتا سگ حمله کردن همه سگا بمیرن؟؟چون چنتا انسان قاتل زنجیره ...

ذات سگ همون حمله کردنه

من نگفتم سگا بمیرن

چطور اون سگ گوشت یه بچه بی دفاعو بخوره خوبه ولی گوشت اونی که داعیه حمایت از همون سگو بخوره بد می شه؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

به فکر آدما باشید اگه تمکن مالی دارید حیوان که رو غریزه که داره و طبیعت زندگیش از پس خودش برمیاد همی ...

من این سگ ها رو دیدم دارن یخ میزنن میخواستم فقط یکم بهشون غذا بدم یذره نون یا سوسیس که اونم اکثرا دوستان گفتن ندم که خب مشکلی نیست ولی درجریان نبودم با پول یه ذره نون و سوسیس میتونم یه کودک زباله گرد رو سر و سامون بدم

بحث بی رحمی نیست. طبیعت خودش باید راه خودش رو بره. انسان نباید اینقدر تو طبیعت دخالت کنه. 

افرین حرفت حق بود

حیوان از پس خودش برمیاد تو هر شرایطی خدا اینجور افریدش با دخالت آدم ها چه مثبت که بری غذا بدی و..ویا حتی اونا که میارم نگه میدارن وعقیم میبرن میکنن فقط مستقیم یا غیر مستقیم ظلم به حیوان کردی و اینکه سگ ها زیاد بشن برای زندگی آدم ها مشکل ساز میشن اگه بیماری مشکل داشته باشن که اغلب دارن گاز بگیرن بچه از نظر روحی هم ضربه نمی‌بینه چه برسه دیگه جسمی 

پس دخالت نکردن توکار خدا وطبیعت بهترین کارهست