2777
2789
عنوان

به سگ ها چی بدم بخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 74 پست
میتونی با پول همون نون و سوسیس باعث بشی اون بچه شاید یکبار با شکم سیر بخوابه

قطعا ببینم کمک میکنم قطعا اگر ببینم یک بچه تو این شرایطه کمک میکنم منتها نمیدونم چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا یعنی چون به حیوونا کمک میکنم به بچه ها کمک نمیکنم؟

واقعا ذره ای از حرفاتو درک نمیکنم واینهمه تنفر از موجودی ک خود خدا خلقش کرده رو هم درک نمیکنم والا ا ...

کی گفته من از موجود خاصی نفرت دارم؟

وقتی تو مغزت  این افکار اشتباهو  پرکرده باشی دیگه جایی برای حرف حق نمی مونه

غذای سگ گوشته

شما هم اگه با آدما مشکل داری از گوشت بدن خودت بده بخورن سیر شن  یه عمر بهت وفادار بشن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم شاید تن ماهی خوب باشه 

چون من قبلا برای گربه ها تن ماهی گذاشته بودم همشو خوردن 

مادر ندارن؟ 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
یکم سیب زمینی آبپز کن با ماست قاطی کن چون میگی توله هستن و قصابی نزدیکت نیست

اخه من خودم پیششون نیستم پیش محل کار مامانم هست و اون اطراف فقط کارگاه و یدونه سوپر مارکت هست 

امروز تعطیطی رسمیه تماس بگیرم میان یعنی اصلا هستن که بیان؟

فکر نمیکنم اگر بیان هم کاری کنن

اون خارج میبرن شلتر 

اینجا هر پناهگاه حیواناتی هست طرف با پول شخصی خودش باز کرده 

نهایت میان میکشنشون 

تازه اگه بیان 

امروز تعطیطی رسمیه تماس بگیرم میان یعنی اصلا هستن که بیان؟

واقعا محیط زیست براشون بهتره اگه شما غذا تهیه کنید شرطی میشن و دیگه دنبال چیزی نمی گردن

سگ خیلی وفاداره بله درسته 

ولی چیزی که زیاد شده سگ ولگرده اینا باید به یه محیط امن منتقل شن

هم انسان برای اونا خطرناکه هم اونا برا انسان

یه دختر خوب😂😍
چشم من بچه ای تو این شرایط دیدم کمک میکنم شما هم پیش پبش فکر نکن ما از پولداریمون نمیدونم چیکار کنیم ...

عجب ادبیاتی دارید خوبه گفتم اگه تمکن مالی داری 

خوب سوسیس گوشت هم ارزون نیست تو این زمونه که آدم بخره بده سگ ولگرد بخوره حالا اشغال مرغ گفته بودی چیزی 

هر کار دوست داری بکن 

یه دور تو کوچه بزنی. ده تا بچه میبینی 

عزیز دلم به حرف های نا مربوط توجه نکن ، قربون دل مهربونت💖

منم داشتم فکر میکردم برای گربه ها یچیزی بذارم

سگا چقدری هستن؟ اگر خیلی کوچیکن براشون شیر و نون بذار یعنی نون رو خورد کن توی شیر اینجوری خیلی دوست دارن

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
اونم بده بخاطر ادویه هاش ولی وقتی هیچی نیست همینا میمونه

آره میدونم خیلی مفید نیست ولی حداقل رفع گرسنگی میکنه 

البته من به گربه های بزرگ دادم، شاید کوچولو ها نتونن بخورن 

عزیز دلم به حرف های نا مربوط توجه نکن ، قربون دل مهربونت💖منم داشتم فکر میکردم برای گربه ها یچیزی بذ ...

خیلی کوچولو نیستن ولی بزرگ هم نیستن 

مامانم براشون نون و سوسیس و کیک اینا ریخت طفلکیا انقدر گشنشون بود همه رو خوردن الانم دارم دنبال این حامی حیوانات توی شهرمون میگردم که اگر شرایطتشو داشتن بیان ببرنشون