2777
2789
عنوان

حال روحیم خیلی بده کارم شده گریه

300 بازدید | 22 پست

تروخدا اگه میتونید کمکم کنید 

حال روحیم اصلا خوب نیست 

نمیدونم چم شده ولی تقریبا یک ماهه یا شایدم بیشتر که کلا تغییر کردم. من یه ادم فوق العاده برونگرا و اجتماعی و عاشق حرف زدنم و شوخ طبع هم هستم . هرکیم باهام آشنا میشه میشه میگه چقدر تو با جنبه ای و این حرفا. من آدمی نبودم که حتی اگر بهم توهینم بشه ناراحت بشم. کلا بین دوستام به اینکه بی احساسم معروفم و فکر نکنم تا حالا کسی گریمو دیده باشه در این حد. اما الان یک ماهه که هر کی هر چیزی که میگه همونجا میزنم زیر گریه حتی در حد یه چطوری و اینا. فقط دلم میخواد خالی شم. ناراحتم، اعصابم به شدت خورده اما نمیدونم چرا. تو همین یک ماه چند بار مریض شدم و به خود لرز های شدید کردم. از توی جمع بودن و حرف زدن دیگه خوشم نمیا چون حوصله ی هیچکسو ندارم. تو این مدت هیچ کاری نکردم. حتی یک خط درس هم نخوندم. به بهانه های مختلف نزدیک ۱۰ روز اینا یا ساید بیشتر مدرسه نرفتم و کلا همه چیو پیچوندم. حالم داره از خودم با این ضعیفی که یهو اومده سراغم و همه چیمو بهم بهم ریخته، بهم میخوره. همه بهم میگن نمیدونم چقدر صورت رنگ پریده اس و اینا، سر همین یه حرف میرنم زیر گریه اونم من که تا قبلش خودم از این جور ادما متنفر بودم و هیچ وقت گریه نمی کردم. 

تروخداااااا کمکم کنید. راهنمایی کنید اگر میتونید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه اینجوری بودم ینی اکثر کسایی ک اطرافمم بودن همین شکلین 

همه ادمای پر انرژی یهو افسرده شدن و مریض 

منم به شدت حال روحیم ترکیده در حدی ک حملات پنیک بهم دست میداد

خداروشکر الان بهتر شدم

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

به نظرم بهم ریختگی هورمونی داری گلم

چه کار کنم؟

اعصابم خیلی خرابع

به شدت از نظر روحی ضعیف شدم

آدمی نیستم که راحت بتونم درمورد احساسم با دیگران حرف بزنم به خاطر تایپ شخصیتم 

مامانمم به همین دلیل خیلی باهام در مورد این موضوع حرف نمیزنه ولی میگه فکر می کنم بهت حمله ی عصبی دست داده 

چه کار کنم؟اعصابم خیلی خرابعبه شدت از نظر روحی ضعیف شدمآدمی نیستم که راحت بتونم درمورد احساسم با دیگ ...

عزیزم سعی کن آروم باشی 

حس میکنم کم سن و سالی 

و این حسا کاملا طبیعیه کم کم عادت میکنی کنترلش کنی 

و بزرگسالی دقیقا همچین چیزیه 

چند تا توصیه 

ورزش کن 

موزیک گوش بده 

دوش بگیر 

یه کم فاصله بگیر از آدما 

و خودتو دوست داشته باش 

اینم میگذره

شاید چشم زخم این طوری افسرده شدی 

دکتر برین حتما 

در کنارش حرز کبیر  امام‌جواد علیه السلام از جای معتبر ب نام خودتون تهیه کنین

اگ خیلی مریض میشین اگ خانواده توانایی مالی دارن  بگین  عقیقتون کنن

خوراک خونساز مصرف کنین .قلب ضعیف که افسرده شدین

آب سیب 

فالوده سیب وبه 

انار شیرین حتما روز جمعه میل شه

شیر بادام 

رفتن به طبیعت و نگاه ب سبزی و چشمه و رود و  شنیدن صدای  پرنده ها

شربت خونساز 

مویز 

شیره  انگور 

سرکنگبین و شربت خونساز از عطاری معتبر 

چرا؟دلیلشو نمیدونی؟

بنظر من ک ارتعاش زمین داره تغییر میکنه تا با ارتعاش هم فرکانس نشی حالتم خوب نمیشه چون مشکل روحیه 

بعد میزنه ب جسم متاسفانه 

باید روحو درمان کنی تا همه چیز درست شه

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

آخه برم چی کنمچه کمکی بهم میکنهخوشم نمیا بقیه با این ضعف ببیننم حتی مامانم مه متاسفانه تو این مدت جل ...

دارو میده خوب میشین

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
عزیزم سعی کن آروم باشی حس میکنم کم سن و سالی و این حسا کاملا طبیعیه کم کم عادت میکنی کنترلش کنی و بز ...

آره ۱۵ سالمه

خودم فکر می کنم به خاطر استرسه که یه مدت بی دلیل کل وجودمو گرفته. برای همه چی نگرانم و اعصابم خورد میشه

اما دلیلشو نمیدونم

این کار هارو هم امتحان کردم،

فایده ای نداشت