تروخدا اگه میتونید کمکم کنید
حال روحیم اصلا خوب نیست
نمیدونم چم شده ولی تقریبا یک ماهه یا شایدم بیشتر که کلا تغییر کردم. من یه ادم فوق العاده برونگرا و اجتماعی و عاشق حرف زدنم و شوخ طبع هم هستم . هرکیم باهام آشنا میشه میشه میگه چقدر تو با جنبه ای و این حرفا. من آدمی نبودم که حتی اگر بهم توهینم بشه ناراحت بشم. کلا بین دوستام به اینکه بی احساسم معروفم و فکر نکنم تا حالا کسی گریمو دیده باشه در این حد. اما الان یک ماهه که هر کی هر چیزی که میگه همونجا میزنم زیر گریه حتی در حد یه چطوری و اینا. فقط دلم میخواد خالی شم. ناراحتم، اعصابم به شدت خورده اما نمیدونم چرا. تو همین یک ماه چند بار مریض شدم و به خود لرز های شدید کردم. از توی جمع بودن و حرف زدن دیگه خوشم نمیا چون حوصله ی هیچکسو ندارم. تو این مدت هیچ کاری نکردم. حتی یک خط درس هم نخوندم. به بهانه های مختلف نزدیک ۱۰ روز اینا یا ساید بیشتر مدرسه نرفتم و کلا همه چیو پیچوندم. حالم داره از خودم با این ضعیفی که یهو اومده سراغم و همه چیمو بهم بهم ریخته، بهم میخوره. همه بهم میگن نمیدونم چقدر صورت رنگ پریده اس و اینا، سر همین یه حرف میرنم زیر گریه اونم من که تا قبلش خودم از این جور ادما متنفر بودم و هیچ وقت گریه نمی کردم.
تروخداااااا کمکم کنید. راهنمایی کنید اگر میتونید