2777
2789
عنوان

تجربه بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر عالی یکم از تجربه بچه دوم میگید تا استرسم کم بشه

من دختر اولم 5 سالش بود دومی به دنیا اومد اوایلش خیلی سخت بود دختر اولم حسودی میکرد یکم رابطشم با من بد شد ،بعد کم کم خوب شد و عادت کرد به این شرایط،ولی کلاس اولش کوچیکه 1 سالو 3 ماهش شد اوج اذیت و شیطنت  اصلن نمیزاشت بچم درس بخونه خیلی اذیت کرد انقد حرص خوردم سر درسش ک نمیدونی، من تایم بدی باردار شدم باید یا خیلی زودتر بچه میاوردم که تا اولی میرفت مدرسه کوچیکه حداقل 2 سالو نیمش بود یا باید میزاشتم بچه اولم کلاس اولشو تموم کنه

ولی الان دختر اولم کلاس سومه کوچیکه ام 3 سالو نیم

نمیدونی چقد با هم خوبن هی ابجی ابجی بهم میکنم اصلن با من کاری ندارن خودشون بازی میکنن خیلی لذت بخشه

حتما عزیزم انشالله خواست شما و‌خواست خدا یکی باشه

ممنون عزیزم ایشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده،من قبلن خواب جنسیت بچمو دیده بودم و حلقه هبن سینا هم پسر نشون میده ولی من نمیتونم باور کنم انقد ک استرس دارم البته دخترم بشه میزارم رو چشمام ولی دوستدارم جنس پسرم تجربه کنمم،دعا کن برام 

ممنون عزیزم ایشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده،من قبلن خواب جنسیت بچمو دیده بودم و حلقه هبن سینا ه ...

منم دوتا دختر دارم درکت میکنم واقعا دوس داشتم از دو‌جنس داشته باشم انشالله ک خیره تا چشم بهم بزنی باید بری ان تی جنسیت رو میفهمی

مامان سه تا قندعسل

منم دوتا دختر دارم درکت میکنم واقعا دوس داشتم از دو‌جنس داشته باشم انشالله ک خیره تا چشم بهم بزنی با ...

وای پس شمام دوتا دختر داری میفهمی من چی میگممم،وافعا من عاشق دخترام ولی سر بچه دومم خیلی حرفا شمیدم اره اینا دختر زان و فلانن و اینجورن ،ولی نمیدونستن من بچه دومم پسر بود سقط شد،

خلاصه ک خیلی اذیتم کردن و افسردگی گرفتم،انقد گریه میکردم

بعد ماه رمضون بود شب قدر بود خواب دیدم حامله ام خدا بهم پسر داده رفتم سنو گفت پسره و حتی تو برگه ک نوشت من دیدم نوشته پسر،انگار اینده رو نشونم داد انفد تو خواب خوشحاا بودم تا چشمامو باز کردم دیدم دارن اذان صبح و میگن ساعت 3 صبح بود،این خوابای دم اذان رویای واقعه هستن،منم نذر کردم اگه پسر بشه بزارم امیر علی اسمشو😍،خدا ب دلم نگاه کنه دیگه طاقت طعنه ها مردم و جاریمو ندارم،

منم دوتا دختر دارم درکت میکنم واقعا دوس داشتم از دو‌جنس داشته باشم انشالله ک خیره تا چشم بهم بزنی با ...

سر دخترام ت ان تی جنسیت و نگفت بهم ،شاید چون دختر بودن نگغت سنوگراف معروف شهرمونم بود

ولی جاریم تازه دوماهه زایمان کرده پسر داره بهش گغت احتمالن پسره،