2777
2789
عنوان

تجربه بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 49 پست
روحیات منظورتون چه روحیاتی هست جزئی تر میفرمایید

ببین اینکه عمیقا و به طور جدی در خودت بپذیری که دومیو میخوای و شرطی نباشی باید بگی من به هر قیمتی دومیو میخوام و تمام علاقمو صرفش میکنم اگه برای اوردنش مردد باشی ممکنه اذیت شی،اگه تجربت از اوردن اولی خوب بوده و کمک و همراهمی همسرتو داشتی و تو دومی هم خواهی داشته که بخش مهمی از روحیت وجود خواهد داشت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بگم که ۳۳سالم هست میترسم بعد بارداری خوبی نداشته باشم

من ۳۶ باردار شدم و عالی بود بارذاریم زایمانم سزارین بود و بسیار بد که اونم ربطی به سن نداره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اون موقع میدونستم فاصله کم خوبه...ولی از لحاظ روحی خوب نبودم درسم میخوندم

اشکالی نداره فدای سرت عزیزم

ولی الان حتما به فکر شو چون بچتم همبازی دوس داره خودتک تقویت کن بعد باردار شو

نزار فاصلشون بیشتر بشه

اللهم عجل لولیک الفرج
نه سر حرف بچم که فقط نمیارم. خودمم شرایطشو دارم تقریبا از طرفی از تک فرزنندی اصلا خوشم نمیاد

من نظر شخصیه خودمو میگم

از نظر من بچه باید با فاصله سنی کم و همجنس باشن که به درد هم بخورن

وگرنه تو هیچ دوره ای از زندگیشون،کنار هم نیستن چون حرف مشترک ندارن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دختر منم نزدیک 8 سالشه منم از بارداری و سزارین میترسم هنوز اقدام نکردمدخترمم تنهاست همش نق و گریه کا ...

پس شما خوب منو درک می کنید.

من فکر میکردم تک فرزندی خوبه. ولی الان واقعا میگم کاش خیلی زودتر اقدام میکردم.