2777
2789
عنوان

همه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💥همه جواب بدین 💥 🌹دوست داری چه کسی رو تو  ببوسه🌹😘 از شماره 1 تا 22 یک عدد انتخا ...

22

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
ﮐﺪوم ماه ب دنیا اومدید؟ 😳 دﻟﯿﻞ ﻣﺮﮔﺘﻮنو ﺑﺪﻭنید؟؟

خرداد

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

وای جوابارو بزار 😅😅😅

مهر

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
💥همه جواب بدین 💥 🌹دوست داری چه کسی رو تو  ببوسه🌹😘 از شماره 1 تا 22 یک عدد انتخا ...

😂:
1رفیقت😎❤
2عشق اولت❤
3بقال سر محل😐😂
4من😟❤
5باارزشترین انسان زندگیت👌
6خواهر زاده ات😍😋
7خواهرت😎❤
8مادر❤
9عشق گمشده ات😍
10بالشت😐👌
11عمه محترمه😈
12من❤
13خاله😘
14هیچ کس
15برادرت👬❤
16من😍😘
17کسی که وارد زندگیت شد☺
18خودتو😂
19عشقت😍❤😘
20همسرت💑
21پیرمرد بی دندون😎
22معتاد محلتون😷😟

تیکر تولد پسرمه
😂: 1رفیقت😎❤ 2عشق اولت❤ 3بقال سر محل😐😂 4من😟❤ 5باارزشترین انسان زندگیت👌 6خواهر زاده ات😍😋 7خواه ...

معتاد محلمون😭😭😭😭😭

خانمایی که ۲۲ گفتین    

با یه بیست عوضش میکنم پنج تومنم روش میدم

😂: 1رفیقت😎❤ 2عشق اولت❤ 3بقال سر محل😐😂 4من😟❤ 5باارزشترین انسان زندگیت👌 6خواهر زاده ات😍😋 7خواه ...

سه بار فقط گفتی من

ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ : ﺧﯿﻠﯽ ﺭﯾﻠﮑﺲ ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺷﺎﺩﯼ ﺳﺮﺗﻮ ﻣﯿﺰﺍﺭﯼ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ😌

اﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ : ﺍﺯ بس مهربونی به خاطر عشقت ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ☺️

ﺧﺮﺩﺍﺩ : از خندیدن زیاد میمیری😂

ﺗﯿﺮ : ﺗﻮ اصلا ﻧﻤﯿﻤﯿﺮﯼ 😢

ﻣﺮﺩﺍﺩ : ﺩﻋﻮﺍ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ ﻭﻟﯽ ﺟﺎﺕ ﺗﻮ ﺑﻬﺸﺘﻪ😏

ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ : ﺍﺯﺑﺲ ﺧﻮﺑﯽ ﭼﺸﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ .😌

ﻣﻬﺮ : ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﻪ ﮐﺘﮏ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ👌

ﺁﺑﺎﻥ : ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ😅

ﺁﺫﺭ : ﺍﻻﻧﻢ ﺟﻨﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯿﺎﯼ😳

ﺩﯼ :بر اثر خونریزی معده میمیری😁

ﺑﻬﻤﻦ : ﺗﻮﻡ ﻣﺚ شهریوری ها ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ ...😄

ﺍﺳﻔﻨﺪ :ﺗﺎ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻠﺘﻮ ﻧﮑﺸﯽﻧﻤﯿﻤﯿﺮی

تیکر تولد پسرمه
ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ : ﺧﯿﻠﯽ ﺭﯾﻠﮑﺲ ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺷﺎﺩﯼ ﺳﺮﺗﻮ ﻣﯿﺰﺍﺭﯼ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ😌 اﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ : ﺍﺯ بس مهربونی به خاطر عشقت ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ☺ ...

از خندیدن زیاد😐