2777
2789
عنوان

همه بیایید

183 بازدید | 37 پست

خیلی دلامون تنگه وحوصلامون سر رفته بیاید شعر بگیم یا جوک یاهر چی

خودم شروع میکنم

واقعیتهای زندگی:

وکیل ها امیدوارن تو دردسر بیوفتی.
دکترا امیدوارن مریض بشی.
پلیسا امیدوارن یه جرمی بکنی.
معلما امیدوارن تو یه احمق بدنیا اومده باشی.
صاحبخونه ها امیدوارن تو هیچوقت خونه نخری.
دندانپزشکا امیدوارن دندونات فاسد بشن.
مکانیکا امیدوارن ماشینت خراب بشه.
موسسات کفن و دفن امیدوارن بمیری.
.
.
.
فقط دزدا واست یه زندگی خوب و پر بار و موفق و با برکت آرزو میکنن!
.
.
و همینطور یه خواب خوب و خوش و آروم و راحت و عمیق ...
به افتخار دزدا بزن كف قشنگرو😂😝

.

.

یکی دیگه بگم

زلزله هم زلزله های قدیمی
چند سال یه بار
اونم با یه ابهتی😰میومد

☹😕☹😕

الان شده مثل آنتی😁بیوتیک
روزی ۳ وعده ۸ ساعت یه بار
کسی به زمستون چیزی گفته؟؟؟؟😎😎

یه دفعه از پاییز🍁🍁 رفتیم تو بهار🌱

😂😂
خرما کيلويی 9000 تومن، شير بطری 3 هزار تومن...
حتئ ديگه نميشه مثه پيغمبرا ساده زندگی کرد!!

ﺍﻻﻥ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﺻﺒﺮ ﻭ ﺗﺤﻤﻞ ﺑﺰﺍﺭﻥ ؛ والا ﺣﻀﺮﺕ ﺍﯾﻮﺏ ﺍﺯ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﺮﻭﻫﯽ ﻫﻢ بالا نمياد...!! 😐😆
روحانی اجازه خروج نمیده.

ترامپ اجازه ورود نمیده.

آلودگی هوا اجازه بیرون خوابیدن نمیده.

زلزله اجازه تو خونه خوابیدن نمیده..

مصیبت تخم مرغ هم روش😜😭😧
دیشب شام املت داشتیم
میخاستم باهاش سلفی بگیرم
بذارم انیستا یهو پدر زد تو سرم
میگه اگه دولت بفهمه شاممون املته
یارانمون قطع میکنن بیچاره
☹😕😒😂

تیکر تولد پسرمه

ﺣﺎﺿﺮﻡ ﯾﮏ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺧﺮﺝ ﮐﻨﻢ ﺗﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺑﯿﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺎﯼ ﺑﭽﻪﻫﺎﯼ نی نی سایت😊💵💵💵

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ﻓﻌﻼ ﻧﺨﻨﺪﯾﺪ .....😕

ﻫﺰﺍﺭﻭ ﺩﻭﯾﺴﺖ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺪﺍﺭﻡ...😂😂😂😂😂😂

تیکر تولد پسرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم بگوووو

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

خطر در کمین است

لطفا اطلاع رسانی کنید

افرادی درلباس شهردای در سطح شهرهای ایران بہ صورت پراکندہ  وجود دارند

این افراد درشهرستان های خاش،  سراوان، بندرعباش،سنندج ویزد مشاهدہ شدہ انداین افراد  بہ درب منازل مردم میرند وبا بررسی زباله های دم در درصورت مشاهدہ پوست تخم مرغ یارانه شما را قطع می کنند

لطفا در صورت امکان تخم مرغ را با پوست میل بفرمایید

خواهشا اطلاع رسانی کنید تا یارانہ کسی قطع نشدہ🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀

تیکر تولد پسرمه
خطر در کمین است لطفا اطلاع رسانی کنید افرادی درلباس شهردای در سطح شهرهای ایران بہ صورت پراکندہ ...

با پوست😂😂😂

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
بازم بگوووو

سوگل اومده 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

خبر فوری

هر کسی  روزی سه.بار بره دستشویی .یارانه اش قطع میشه چون حتما چیزی برای خوردن داشته که رفته دستشویی

اینو  تو گروهای دیگر هم بفرستین تا یارانشون قطع نشه ثواب داره

🤣🤣😀😀😂😂

تیکر تولد پسرمه

یه دکتر اسرائیلی میگه : در اسرائیل اینقدر پزشکی پیشرفت کرده که ما کلیه یکی را بریدیم و به یکی دیگه پیوند زدیم و بعد از ۶ هفته او الان سالم شده و دنبال کار میگرده  .

دکتر آلمانیه میگه : این که چیزی نیست ما تو آلمان یه تیکه از مغز یکی را برداشتیم و به مغز یکی دیگه پیوند زدیم و بعد از 4 هفته سالم شده و داره دنبال کار میگرده .

دکتر روسیه میگه : آقا ما نصف قلب یکیو برداشتیم و تو قفسه سینه یکی دیگه قرار دادیم و الن بعد از 2هفته  سالم شده و داره دنبال کار میگرده .

دکتر ایرانیه میخنده و  میگه : ما از همتون جلوتریم سال92 ما یه نفر بدون مغز و بدون قلب و بدون کلیه را رئیس جمهور کردیم حالا کل مملکت دنبال کار میگردن .

😅😅😜😂

😅😂😅😂😅😂

تیکر تولد پسرمه
💥همه جواب بدین 💥 🌹دوست داری چه کسی رو تو  ببوسه🌹😘 از شماره 1 تا 22 یک عدد انتخا ...

۱۳

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤