2777
2789
عنوان

همه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 37 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

💥همه جواب بدین 💥 🌹دوست داری چه کسی رو تو  ببوسه🌹😘 از شماره 1 تا 22 یک عدد انتخا ...

22

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
ﮐﺪوم ماه ب دنیا اومدید؟ 😳 دﻟﯿﻞ ﻣﺮﮔﺘﻮنو ﺑﺪﻭنید؟؟

خرداد

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

وای جوابارو بزار 😅😅😅

مهر

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
💥همه جواب بدین 💥 🌹دوست داری چه کسی رو تو  ببوسه🌹😘 از شماره 1 تا 22 یک عدد انتخا ...

😂:
1رفیقت😎❤
2عشق اولت❤
3بقال سر محل😐😂
4من😟❤
5باارزشترین انسان زندگیت👌
6خواهر زاده ات😍😋
7خواهرت😎❤
8مادر❤
9عشق گمشده ات😍
10بالشت😐👌
11عمه محترمه😈
12من❤
13خاله😘
14هیچ کس
15برادرت👬❤
16من😍😘
17کسی که وارد زندگیت شد☺
18خودتو😂
19عشقت😍❤😘
20همسرت💑
21پیرمرد بی دندون😎
22معتاد محلتون😷😟

تیکر تولد پسرمه
😂: 1رفیقت😎❤ 2عشق اولت❤ 3بقال سر محل😐😂 4من😟❤ 5باارزشترین انسان زندگیت👌 6خواهر زاده ات😍😋 7خواه ...

معتاد محلمون😭😭😭😭😭

خانمایی که ۲۲ گفتین    

با یه بیست عوضش میکنم پنج تومنم روش میدم

😂: 1رفیقت😎❤ 2عشق اولت❤ 3بقال سر محل😐😂 4من😟❤ 5باارزشترین انسان زندگیت👌 6خواهر زاده ات😍😋 7خواه ...

سه بار فقط گفتی من

ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ : ﺧﯿﻠﯽ ﺭﯾﻠﮑﺲ ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺷﺎﺩﯼ ﺳﺮﺗﻮ ﻣﯿﺰﺍﺭﯼ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ😌

اﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ : ﺍﺯ بس مهربونی به خاطر عشقت ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ☺️

ﺧﺮﺩﺍﺩ : از خندیدن زیاد میمیری😂

ﺗﯿﺮ : ﺗﻮ اصلا ﻧﻤﯿﻤﯿﺮﯼ 😢

ﻣﺮﺩﺍﺩ : ﺩﻋﻮﺍ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ ﻭﻟﯽ ﺟﺎﺕ ﺗﻮ ﺑﻬﺸﺘﻪ😏

ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ : ﺍﺯﺑﺲ ﺧﻮﺑﯽ ﭼﺸﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ .😌

ﻣﻬﺮ : ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﻪ ﮐﺘﮏ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ👌

ﺁﺑﺎﻥ : ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ😅

ﺁﺫﺭ : ﺍﻻﻧﻢ ﺟﻨﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯿﺎﯼ😳

ﺩﯼ :بر اثر خونریزی معده میمیری😁

ﺑﻬﻤﻦ : ﺗﻮﻡ ﻣﺚ شهریوری ها ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ ...😄

ﺍﺳﻔﻨﺪ :ﺗﺎ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻠﺘﻮ ﻧﮑﺸﯽﻧﻤﯿﻤﯿﺮی

تیکر تولد پسرمه
ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ : ﺧﯿﻠﯽ ﺭﯾﻠﮑﺲ ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺷﺎﺩﯼ ﺳﺮﺗﻮ ﻣﯿﺰﺍﺭﯼ ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ😌 اﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ : ﺍﺯ بس مهربونی به خاطر عشقت ﻣﯿﻤﯿﺮﯼ☺ ...

از خندیدن زیاد😐