2777
2789
من گفته بود خوبه دکتر گفت اگه کسی مشکل قلبی داره دور یرت ولی من اطلاع ندارم..یکی هم میگفت اگه دیابت ...

فداتشم عزیزم

پس برای شما واجب نیس

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

برا من تو ۱۸ هفته نوشته بودن، هنوز به زمان سقط قانونی مونده بود

من 18 رفتم انرمالی ...قبلشم سلفری و ان تی و..انجام دادم

اینو نمیدونم چیکار کنم 

هرکس میبینم اندازه من خرج نکرده دیگه زورم میاد 

از ی طرفم عذاب وجدان دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 18 رفتم انرمالی ...قبلشم سلفری و ان تی و..انجام دادماینو نمیدونم چیکار کنم هرکس میبینم اندازه من ...

من الان هفته سی هستم و تا بحال پنج شش بار سونو دادم

ولی دکترم بهم توصیه ای نکرده

اگه نرماله چرا باید بری؟ دکترت گفته؟

من الان هفته سی هستم و تا بحال پنج شش بار سونو دادمولی دکترم بهم توصیه ای نکردهاگه نرماله چرا باید ب ...

دکتر گفت اگه کسی مشکل قلبی داره دور یرت ولی من اطلاع ندارم..

یکی هم میگفت آگه دیابت بارداری داری انجام بده ک من دارم...

نمیدونم گیج شدم

من فقط 5 بار رفتم تا قلبش دیده بشه 

انرمالی دکتر 6بار تکرار کرد تا کامل بتونه بچه رو چک کنه...

2 بارم همینجوری خودم رفتم 

من 18 رفتم انرمالی ...قبلشم سلفری و ان تی و..انجام دادماینو نمیدونم چیکار کنم هرکس میبینم اندازه من ...

خودت میدونی عزیزم

منم همینطور، به هرکی از اشناهامون میگفتم اکو نوشتن تعجب میکردن که این دیگه چیه...

ولی من رفتم، منم سلفری رفتم، از هفته ۱۲ انومالی و ان تی نوشتن، رفتم

بنظرم بچه خیلی مهم تر و باارزشتر از پول و مال دنیاس، میدونی پول جاش پر میشه، میره بازم میاد ولی بچه...

به خاطر عذاب وجدانتم که شده برو ولی خب به یه چیزی ام اعتقاد صددرصد دارم، خدا بخواد بده هیچیم نری میده

بخوادم نده نمیده.... حالا هرچقدرم که خرج کنی

خودت میدونی عزیزممنم همینطور، به هرکی از اشناهامون میگفتم اکو نوشتن تعجب میکردن که این دیگه چیه...ول ...

میدونی من قصد داشتم برم اینقدری بقیه گفتن چقدر خرج میکنی و.. یه جوری شدم

شاید واقعا اینقدر نباید تحت تاثیر بقیه باشم...

هنوز از شنبه دو هفته فرصت دارم

میدونی من قصد داشتم برم اینقدری بقیه گفتن چقدر خرج میکنی و.. یه جوری شدمشاید واقعا اینقدر نباید تحت ...

این دیگه چه حرفیه...

ببخشید ولی از الان نباید اجازه دخالت بدی به اطرافیانت...

به دیگران چه ربطی داره شما چقدر خرج میکنی، از جیب خودت میره، مگه اگه خدایی نکرده فردا اتفاقی بیفته اونا جای شما اذیت میشن؟؟ یا اون موقع از نظر مالی کمکت میکنن که الان میگن خرج نکن؟؟

بزار یه چیزی برات تعریف کنم عزیزم

این دیگه چه حرفیه...ببخشید ولی از الان نباید اجازه دخالت بدی به اطرافیانت...به دیگران چه ربطی داره ش ...

حتی برای زایمانمم میگن خیلی ولخرجی و ما یک قرون خرج نکردیم حتی همکار های شوهرم هم میگن 

حس میکنم اونم دیگه این چیزا داره ی چشمش خرج اضافی میاد

این دیگه چه حرفیه...ببخشید ولی از الان نباید اجازه دخالت بدی به اطرافیانت...به دیگران چه ربطی داره ش ...

من هفته ۲۴ برام سونو انومالی  واژینال نوشتن

رفتم اول شکمی انجام دادهمه چی اوکی بود 

همین که داخلیو انجام داد گفت خانم روند زایمانت شروع شده برو پیش دکترت یه کاری کن

حالا رفتم بیمارستان میگن واسه سرکلاژ دیره

انجام ندادن ولی خب بستریم کردن

اخرم تو هفته ۲۶ متاسفانه دنیا اومد و نموند

حالا نکته ش چیه

بالا بهت گفتم اگه خدا بخواد بچه تو حفظ کنه هیچیم خرج نکنی حفظش میکنه و نخواد نه مثل من

ولی من هرگز پشیمون نیستم

وضع مالیمونم انقدرا عالی نیست ولی پشیمون نیستم چون اولم بچه م مهمتر از پوله

دوما اگه نمیرفتم میدونی چی میشد یهو تو خونه بچه دنیا میومد

چون بعدها به من گفتن نارسایی دهانه رحم داشتی ، باز شده ولی اصلاااا درد نداشتم، و خدایی نکرده بچه یهو میومد تو شلوارم یا توالتی جایی واقعا از نظر روحی اسیب جدی میدیدم

غیر ازینکه روز زایمانم خوب بود که قبلش بستری بودم و بیمارستان بودم چون ممکن بود رحمم پاره بشه و علاوه بر بچه رحمم رو هم از دست بدم... خوبی این خرج کردنا این بود که این بلاها سر خودم نیومد، ادم با گذشت زمان بهش ثابت میشه که خیلب چیزا از پول مهمتره

ان شاءالله سالم و سلامت فارغ میشی و نی نی خوشگلتو دنیا میاری، اینو فقط به این خاطر برات تعریف کردم که به حرف خاله زنکای اطراف که زورشون میاد تو پول خودتو واسه خودت، فرزند خودت خرج کنی، گوش نکنی عزیزم

حتی برای زایمانمم میگن خیلی ولخرجی و ما یک قرون خرج نکردیم حتی همکار های شوهرم هم میگن حس میکنم اونم ...

به حرفشون توجه نکن

خرج کن ، پول واسه این روزا خرح نشه پس خرج چی بشه فقط قر و فر و ادا و اطوار؟؟

یا فقط خرج شکم و تفریح بشه؟؟

اینا خرج حساب نمیاد؟؟ اتفاقا از همشونم مهمتره. من از تفریحاتم و قر و فر اضافی زدم ولی همه چی رفتم، خودم تاکید میکردم که هررررچی لازمه برام بنویسین، حاملگی شوخی بردار نیست، یه موجود زنده یه ادم که قلب داره رو داری با خودت حمل میکنی و دربرابر سلامتیش مسئولی.

من روز زایمانم ساعت ۵ صبح که وضعیتم اورژانسی بود و داشتم سقط میکردم و رحمم در حال پاره شدن بود فورا بردنم اتاق عمل و سزارینم کردن

پرستاره میگفت حتی یک دقیقه هم مهمه. امکان داره از شدت خونریزی حتی بمیره. منو میگفت. مرتب به دکترا زنگ میزد که بیان و عملم کنن چون اون ساعت دکتری تو بیمارستان نبود.

حالا فک کن خودم این قضیه رو از طریق سونو واژینال نمیفهمیدم و تو خونه با خیال راحت زندگی میکردم، چی میشد؟؟

درسته خدا فرزندمو بهم نداد، من اینو پذیرفتم ولی عوضش خودم به زندگی و خانوادم برگشتم، رحمم سالم موند و شانس اینو دارم دوباره مادر بشم.

پس میبینی پول جای خودش بااید خرج بشه.

دکترم این سونوی اخرو به خودم واگذار کرد گفت میتونی نری، میل خودته.ولی من رفتم.

من هفته ۲۴ برام سونو انومالی واژینال نوشتنرفتم اول شکمی انجام دادهمه چی اوکی بود همین که داخلیو انج ...

سلام عزیزم انشاالله خدا فرزندان سالم وصالحی بهتون بده وبه سلامتی بتونید فرزندانتون رو بغل کنید اما من یک نکته رو خیلی دیدم توی خانمهایی که سونو واژینال میرن برای بارداری  متاسفانه دیدم که بچشون سقط میشه و بعد هم دکتر دلایل خاصی براشون میاره حقیقت نسبت به این سونوی واژینال تو بارداری حساس شدم و احساس میکنم باعث تحریک جنین یا باز شدن دهانه رحم  میشه و باعث سقط میشه 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏