2777
2789
سلام عزیزم انشاالله خدا فرزندان سالم وصالحی بهتون بده وبه سلامتی بتونید فرزندانتون رو بغل کنید اما م ...

سلام گلم

ممنونم از دعاهای قشنگت ، نمیدونم عزیزم ولی اون لحظه باز نشد انگار از قبلش باز شده بود و من متوجه نشده بودم.

سلام عزیزم انشاالله خدا فرزندان سالم وصالحی بهتون بده وبه سلامتی بتونید فرزندانتون رو بغل کنید اما م ...

حقیقتش خودمم گاها این فکر به سرم میزنه که نکنه از اون باشه

از یه طرفم اوایل بارداری ادم فقط از طریق سونوی واژینال میتونه بفهمه بارداریش خارج رحمی هست یا نه، که اونم خودش خطرناکه و حتما باید تشخیص داده بشه.

نمیدونم بعضی وقتا میگم واسه بچه بعدیم دیگه سونو واژینال نمیرم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلمممنونم از دعاهای قشنگت ، نمیدونم عزیزم ولی اون لحظه باز نشد انگار از قبلش باز شده بود و من م ...

انشاالله سالم باشید همیشه ولی نمی‌دونم ولی انشاالله اگر باز هم باردار شدید این سونوی واژینال رو بیشتر روش فکر کنید هر چند که اکثرا پزشکان میگن نه اصلا این طور ولی من سه مورد تو نزدیکانم دیدم درست بعد از سونو سقط کردن یک یک مورد بنده خدا می‌گفت اصلا همون جا تو مطب احساس کردم کمرم سست شد و وقتی اومدم خونه به لکه بینی افتادم 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
عزیزم زمان اکو قلب جنین ک دیگه سقط قانونی گذشته از 20 تا 22 میرن 19 هفته و 6 روز اخرین فرصت سقط قانو ...

چرت و پرت نرو بابا الکی پول میگیرن بخدا ده سال پیش این بچاپ بازیا نبود وقتی جنین خوبه من مشکلی ندارم غربالگری د همه چیم نرماله به چه علت باید برم اکو قلب جنین کاش این تیغ زدن ها رو برکنار کنن

به حرفشون توجه نکنخرج کن ، پول واسه این روزا خرح نشه پس خرج چی بشه فقط قر و فر و ادا و اطوار؟؟یا فقط ...

عزیزممم خیلییی خیلی ناراحت شدم از اخر داستان ولی خداروشکر خودتون سلامت هستین

چقدر خوبه الان براش ارامش دارین

منم اتفاقا تاالان گفتم هرچی لازمه بنویس حتی به جای ازمایش ان تی گفتم میرم سلفری ک دقیق تر باشه 

خیلی ممنونم از اینکه تجربه خودتون در اختیارم گزاشتین 

انشاءالله به زودی صاحب یه دوقلو ناز بشین

چرت و پرت نرو بابا الکی پول میگیرن بخدا ده سال پیش این بچاپ بازیا نبود وقتی جنین خوبه من مشکلی ندارم ...

یه خانومی همین نی نی سایت 20 هفته سقط کرده بودن

همه چی نرمال بود اما اکو نشون میداد جنین ناهنجاری قلبی داره 

قند شما چند بود؟!

اولین آزمایش که شش هفته بودم قتد ناشتامو ۱۲۶زد 

بعد دو هفته مجدد آزمایش دادم ناشتا ۹۰بود یک ساعته و دوساعته هم تو رنج نرمال اما چون سابقه ی دیابت در خانواده داریم دکترم ترجیح دادم اکو رو انجام بدم 

هفته ی گذشته ازمایش سه مرحله ای داشتم 

ناشتا ۹۰بود اما یک ساعتم رو بالا زده بود فرستادم دکتر غدد 

دکتر غدد گفت چون فقط یک ساعتت بالاست و بقیش نرماله نمیتونم بهت دارو بدم ارجاعم داد دکتر تغذیه فعلا رژیم بارداری دارم تا یک اسفند که مجدد آزمایش سه مرحله ای رو تکرار کنم 

اولین آزمایش که شش هفته بودم قتد ناشتامو ۱۲۶زد بعد دو هفته مجدد آزمایش دادم ناشتا ۹۰بود یک ساعته و د ...

انشاءالله به سلامتی بغلش بگیرین 

برای من 93 بوده دوبار چک شده 

منم رژیم دیابتی دارم اما رعایت نمیکنم 🥲