2777
2789

من انجام دادم و به نظرم هیچ ضرورتی نداره

من چون غربالگری ها رو انجام ندادم اینو رفتم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما انجام بده

منم همین تصورو داشتم وقتی رفتم یه خانمی قبل من اونجا بود دکتر بهش گفته بود قلب جنینت سالم نیست باید تا زمان سقط قانونی نگذشته سقط کنی وگرنه یا خودش سقط میشه یا با مشکلات زیادی دنیا میاد🥺

حتما برو یکم گرونه ولی ارزش داره، لازمه

اگه اوضاع خوبه چرا انجام بدی

دکتر گفت اگه کسی مشکل قلبی داره دور یرت ولی من اطلاع ندارم..

یکی هم میگفت آگه دیابت بارداری داری انجام بده...

نمیدونم گیج شدم

من انجام دادم و به نظرم هیچ ضرورتی ندارهمن چون غربالگری ها رو انجام ندادم اینو رفتم

یکی هم میگفت آگه دیابت بارداری داری انجام بده...

نمیدونم گیج شدم

انجام دادم

هیچ ضرری هم نداشت

من سونوی آنومالیم نوشته بود که بهتره انجام بشه

دکترمم گفت برو اکو قلب اگه موردی بود آمنیوسنتز

خدا رو شکر که چیزی نبود و الان 4/۵ ساله داره پسرم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

دکتر گفت اگه کسی مشکل قلبی داره دور یرت ولی من اطلاع ندارم..یکی هم میگفت آگه دیابت بارداری داری انجا ...

ن بابا . بچه اگر مشکل داشته باشه تعداد ضربان تو سونو ان تی و انومالی اسکن مشخصه . اگر هر موردی باشه پزشک سونوگرافی مینویسه

حتما انجام بدهمنم همین تصورو داشتم وقتی رفتم یه خانمی قبل من اونجا بود دکتر بهش گفته بود قلب جنینت س ...

عزیزم زمان اکو قلب جنین ک دیگه سقط قانونی گذشته از 20 تا 22 میرن 

19 هفته و 6 روز اخرین فرصت سقط قانونی هست

انجام دادمهیچ ضرری هم نداشتمن سونوی آنومالیم نوشته بود که بهتره انجام بشهدکترمم گفت برو اکو قلب اگه ...

من گفته بود خوبه 

یکی هم میگفت اگه دیابت بارداری داری انجام بده...

نمیدونم گیج شدم...

من تاحالا همه چیز کامل انجام دادم نمیدونم چرا اینو زورم میاد

خداحفظش کنه😍

ان تی و انومالی نرفتی؟

آن تی فقط سونو

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟