2777
2789
انشاءالله به سلامتی بغلش بگیرین برای من 93 بوده دوبار چک شده منم رژیم دیابتی دارم اما رعایت نمیکنم � ...

حقیقتن منم صدام در اومده نمیتونم رعایت کنم خسته شدم از بس سبزیجات خوردم😢

یک اسفند نوبت دکترمه میخوام برم بگم من نمیتونم رعایت کنم دارو یا انسولین بهم بدین 😤

مشکلِ من اینه که هی بالا و پایین میشه ☹️
انشالله شما هم به سلامت بغل بگیریش 😘
من اگه خدا بخواد اواخر فروردین زایمان دارم شما چطور؟

حقیقتن منم صدام در اومده نمیتونم رعایت کنم خسته شدم از بس سبزیجات خوردم😢یک اسفند نوبت دکترمه میخوام ...

من اضافه وزن داشتم حس میکنم بخاطر این هست ک درگیر شدم...همش میگم کاش لاغر  میکردم بعد اقدام

من 4 تیر تاریخ زایمان طبیعی هست ولی احتمالا اخر خرداد کوچولو بیاریم

ممنونم عزیزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اضافه وزن داشتم حس میکنم بخاطر این هست ک درگیر شدم...همش میگم کاش لاغر میکردم بعد اقداممن 4 تیر ...

من با وزن ۵۴باردار شدم این همه هم رعایت میکردم دوساله قند مصنوعی رو حذف کردم چون مادر و مادر بزرگم دیابت دارن من همش نگران بودم الانم خودم درگیر شدم 

جرات ندارم به کسی بگم چون مسخره میکنن میگن تو که این همه رعایت میکردی پ چی شد🙁

من از جنبه ی ارث بهم رسید😤😢

من با وزن ۵۴باردار شدم این همه هم رعایت میکردم دوساله قند مصنوعی رو حذف کردم چون مادر و مادر بزرگم د ...

عزیزممممم

فکر کنم بس حساس بودی جذبش کردی🥲

من با 79 باردار شدم🥲

پس چرا میگن باید انجام بشه؟!

اگر سونو انومالی یا ان تی سالم بوده و نوشته ضربان قلب نرماله . نرماله دیگه. خیلی از دکترها حساسن و نظر پزشکا فرق داره . باز با ی دکتر دیگه مشورت کن

اگر سونو انومالی یا ان تی سالم بوده و نوشته ضربان قلب نرماله . نرماله دیگه. خیلی از دکترها حساسن و ن ...

همه ازمایش هام نرمال بوده

دکتر میگه اگه کسی دور برتون بیماری قلبی داره برو 

بقیه میگن ما دیابتم داشتیم رقتیم

چرا دکتر برات سنو واژینال نوشت؟؟؟برای من که فقط آنومالی نوشته؟

نمیدونم نوشتن که بفهمن ایا دچار زایمان زودرس میشم یانه، نمیدونم منم از خیلیا شنیدم که نمینویسن فقط شکمی.

دیگه خدا میدونه، منم نمیدونم ولی اینم شنیدم که خود این نوع سونوگرافی هم ضرر داره 

خدا کمک کنه به همه

نمیدونم نوشتن که بفهمن ایا دچار زایمان زودرس میشم یانه، نمیدونم منم از خیلیا شنیدم که نمینویسن فقط ش ...

انشالله بارداری بعدیت به سلامتی باشه

شما طول دهانه رحمتون کم بوده که دکتر نوشته؟؟

فردا سنو انومالی دارم به دکتر سنو‌خودم بگم برام انجام بده چون دکترم فقط روشکمی نوشته

انشالله بارداری بعدیت به سلامتی باشهشما طول دهانه رحمتون کم بوده که دکتر نوشته؟؟فردا سنو انومالی دار ...

ممنونم

نه بنظرم خودسر این کارو نکن

با دکتر خودتم مشورت کن، من شنیدم که خود سونوگرافی واژینال واسه حاملگی خوب نیست، دیگه صحتشو نمیدونم در چه حدی باشه، ولی شما خودسر سونوی واژینال انجام نده، چند هفته ای؟