2777
2789
عنوان

ارایشگر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 113 پست
تو رخدا بگو کرم پودر ابسولوت واقعا خوبه برای کاور پوستچی میکنین کرم پودر عالی میسه

عزیزم اول باید ابرسان بزنی بعد پرایمر. بعد کرم پودری که به صورتت بسازه مثلا اگه پوستت چربه کرم پودر گریم برپایه ی اب و اگه پوستت خشکه برپایه ی روغن استفاده میکنی و در اخر پودر فیکس

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
۴۰دقیقه گلم. بستگی به پایه ی موداره

میگم من که  قبلا اون یه تیکه رو روشن‌تر کردم با دکلره سفید بعد  روش رنگ دودی روشن گذاشتم . الان یه دو سه ماهی گذشته . بنظرت این سری یه دور هم با پودر ابی کار کنم اثر داره ؟ یا چون بعدش رنگ دودی گذاشتم دیگه الان دکلره آبی اثر نداره ؟ 

درخواست دوستی ندید نمی پذیرم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله شرابی،حنا و پر کلاغی بعدش نمیتونی رنگ کنی. عزیزم بدون دکلره بخوای رنگ بزنی همه ی رنگ ها قهوه ای ...

خب دودی و زیتونی ک تناژ زردی بده برای پوست گندمی مناسب تره یا تناژ قرمز و شکلاتی رنگ فندوقی و کاپوچینو؟

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬

عزیزم برای رنگ خیلی روشن اینجوری نیست که یه دکلره رو چند ساعت روی موهات بذاریمیری ارایشی فروشی معتبر ...

الان موهام عزیز رنگش نارنجی شده.من اینو چیکار کنم یا باید تیره بشه یا خیلی روشن.دوهفته میشه دکلره رنک زدم چیکار کنم از این وضعیت دربیام؟

ای آه از این زندگی...

منی همه رو انجام میدم به ترتیب اونم از جنس خوب ولی مثل ارایشگاه نشد

قطعا نمیشه چون ابزار ارایشگر ها مخصوص گریم هست و گرون

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
رنگای بدون دکلره واقعا هست؟آخه از یجا پرسیدم گفت بدون دکلره هیچی در نمیاد و فقط قرمزی میگیرهمن موهام ...

هر رنگی بذاری قهوه ای میشه. اگه تار موهات ضخیمه دودی شماره۷بزن اگه نمیخوای خیلی روشن بشه ۲۰دقیقه ای بشورش

الان زرد بد زنگ و پررنگ شده..سفید نمیسوزونه چون ساقه موهام سوختگیش زیاده.ب اونا زیاد نزدک بیشتر ریشه ...

نمیتونم پیمانه بگم چون نه رنگ موهاتو دیدم نه حجمش رو به ساقه موهات وازلین بزن که دلکره بهشون نخوره

الان من حدودا ۳ سال پیش حنا زدم کل سرمو اون قسپتای پایینش یعنی رنگ نمیگیره؟

رنگ روشن نمیگیره

نمیتونم پیمانه بگم چون نه رنگ موهاتو دیدم نه حجمش رو به ساقه موهات وازلین بزن که دلکره بهشون نخوره

حجمش تقریبا پره.و کل موهام از شونهام ی کم پایینتره.اگه دوبارع تمذید کنم فقط ریشه و میخام بزنم.لازم هست بزای ضد قرمزی چیزی بزنم؟

ای آه از این زندگی...

میگم من که قبلا اون یه تیکه رو روشن‌تر کردم با دکلره سفید بعد روش رنگ دودی روشن گذاشتم . الان یه د ...

اثر میکنه فقط مواظب باش موهات نسوزه. من دارم کلی میگم و موهاتو از نژدیک ندید

یه وقت رنگ نزنید موهاتو بسوزه بگید تقصیر من بود😅

خب دودی و زیتونی ک تناژ زردی بده برای پوست گندمی مناسب تره یا تناژ قرمز و شکلاتی رنگ فندوقی و کاپوچی ...

گزینه۲

الان موهام عزیز رنگش نارنجی شده.من اینو چیکار کنم یا باید تیره بشه یا خیلی روشن.دوهفته میشه دکلره رن ...

تو میخوای تیره بشه یا روشن

حجمش تقریبا پره.و کل موهام از شونهام ی کم پایینتره.اگه دوبارع تمذید کنم فقط ریشه و میخام بزنم.لازم ه ...

ببخشید بخدا نمیتونم اینجوری مشاوره بدم چون موهاتو باید ببینم. یه وقت یه چی بگم بزنی بعد موهات خراب بشه

اثر میکنه فقط مواظب باش موهات نسوزه. من دارم کلی میگم و موهاتو از نژدیک ندیدیه وقت رنگ نزنید موهاتو ...

نه عزیزم ممنونم دستت درد نکنه . دیگه ما خودمون خواستیم تجربه کنیم .خدا خیرت بده . حالا یه تیکه کوچیک در حد مش امتحان میکنم ببینم چی میشه . بازم ممنون

درخواست دوستی ندید نمی پذیرم .

ببخشید بخدا نمیتونم اینجوری مشاوره بدم چون موهاتو باید ببینم. یه وقت یه چی بگم بزنی بعد موهات خراب ب ...

ببخشید عزیزم من میخوام تو خونه موهامو رنگ کنم یه رنگ قهوه ای طور چه رنگی بگیرم

موهام تا بالای شونه هامه 

اکسیدان چند درصد بگیرم

هنوز نمیدانم چرا انسان بودن را انتخاب کرده ام وقتی میتوانستم شاخه ای گل، برگی تاخورده از یک کتاب یا پروانه ای رنگین بال در این دنیا باشم🌱✨