2777
عنوان

ارایشگر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 113 پست
وای خدا منم اهوازمممم چقدر حسم خوبه من کدوم ارایشگاه؟ بتارا پاداد؟برکه زیتون؟ قلم مو پاداد؟ هاجر بان ...

نه گلم اسم سالنم ارغوان هست

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
یه مارک دکلره خوب میشه معرفی کنی؟ من موهام نازکه ولی میرم آرایشگاه خوب رنگ باز میکنه اما توی خونه یب ...

خب ما ارایشگر ها از دو سه نوع دکلره استفاده میکنیم. اول سفید بعد ابی بعد در صورت لزوم مشکی

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ما ارایشگر ها از دو سه نوع دکلره استفاده میکنیم. اول سفید بعد ابی بعد در صورت لزوم مشکی

عه یعنی هم پودر سفید یه مرحله لازمه . بعد مثلا بیست دقیقه بعد آبی رو میزارین اونم مثلا ۲۰ دقیقه؟ با چه اکسیدانی؟ مارک اکسیدان و پود مهم نیست؟ 

راسته که میگن رنگ مو شرابی باعث میشه دیگه موهات رنگ دیکه ای نگیره؟

برای پوست گندمی روشن چه رنگی بزارم بدون دکلره قشنگ بشه؟ برای عید میخوام بزارم تازه عروسم ولی نمیخوام دکلره و زرد عقدی کنم یه رنگ خاص و باکلاس میخوام میشه معرفی کنی؟

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬

من خودم رنگ کردم دکلره ابی با اکسبدان نه درصد با رنگ موی روشن.تا یکساعت دوکلره گذاشتم بعد رنگ زدم..و ...

عزیزم برای رنگ خیلی روشن اینجوری نیست که یه دکلره رو چند ساعت روی موهات بذاری

میری ارایشی فروشی معتبر دکلره ی برند خوب رنگ سفید و ابی میگیری. دو دور سفید میزنی هر دور۴۰دقیقه زمان بهش میدی اما وسطاش هی یه تار موهاتو بکش که مطمئن شی نسوخته و سالمه و دور اخر دکلره ابی بزن

کرم پودر و چه چیزای برای مخملی شدن پوست میزنن ارایشگرا

پرایمر،کرم پودر،پودر فیکس

عه یعنی هم پودر سفید یه مرحله لازمه . بعد مثلا بیست دقیقه بعد آبی رو میزارین اونم مثلا ۲۰ دقیقه؟ با ...

۴۰دقیقه گلم. بستگی به پایه ی موداره 

عزیزم برای رنگ خیلی روشن اینجوری نیست که یه دکلره رو چند ساعت روی موهات بذاریمیری ارایشی فروشی معتبر ...

الان زرد بد زنگ و پررنگ شده..سفید نمیسوزونه چون ساقه موهام سوختگیش زیاده.ب اونا زیاد نزدک بیشتر ریشه و جلوموهام.گفتک شاید ابی بهتر باشه.چ مقدار لازم هست چند پیمانه سفیدو ابی؟آبی جنس خوب گرفتم سوختگی نداد.قبلا ارایشگاه رفتم کف سرم کامل سوخت

ای آه از این زندگی...

راسته که میگن رنگ مو شرابی باعث میشه دیگه موهات رنگ دیکه ای نگیره؟برای پوست گندمی روشن چه رنگی بزارم ...

بله شرابی،حنا و پر کلاغی بعدش نمیتونی رنگ کنی. عزیزم بدون دکلره بخوای رنگ بزنی همه ی رنگ ها قهوه ای میشه روی موهای طبیعی. فقط رنگ هایی مثل زیتونی و دودی قهوه ای رو به زردی میشه و رنگ های مثل فندقی و کاپوچینو به شکلاتی و قرمزی میره

بله شرابی،حنا و پر کلاغی بعدش نمیتونی رنگ کنی. عزیزم بدون دکلره بخوای رنگ بزنی همه ی رنگ ها قهوه ای ...

الان من حدودا ۳ سال پیش حنا زدم کل سرمو اون قسپتای پایینش یعنی رنگ نمیگیره؟

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬