2821
2789
عنوان

ارایشگر هستم

1210 بازدید | 113 پست

دوستان من ارایشگر هستم سوالی داشتید بپرسید. همه ی لاین ها فعالیت دارم اما بیشتر تخصصم ناخن و رنگ هست

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ب بوی رنگ حساسیت دارم

چ راه حلی دارین

یا جایگزین رنگ

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من می خوام فیس فریم انجام بدم رنگش کرم باشه ، چه رنگی باید بگیرم ؟

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

چرا اینقدررررررر ناخن داغون و نرم میشه بعد از ریموو کردن ژلیش

چونکه روی صفحه ناخن چربی هست و ما قبل از کاشت باید یه لایه رو با سوهان بتراشیم که ماندگاری کار بالا بره🌺

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

گلم هزینه فر ۶ماهه چقدر وریزش مو هم داره یانه چند ساعتم طول میکشه تا تموم بشه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
من ب بوی رنگ حساسیت دارمچ راه حلی دارینیا جایگزین رنگ

حتما قبل از کار رنگ امپول سترزین یا یه امپول ضد حساسیت بزن. اگه حساسیتت کمه قرصشو مصرف کن

من می خوام فیس فریم انجام بدم رنگش کرم باشه ، چه رنگی باید بگیرم ؟

توی خونه انجام بدی؟؟خیلی هزینش زیاد میشه. باید دکلره،اکسیدان و حداقل سه تا رنگ بگیری

گلم هزینه فر ۶ماهه چقدر وریزش مو هم داره یانه چند ساعتم طول میکشه تا تموم بشه

عزیزم هزینه ها به متریال و موقعیت سالن بستگی داره ولی در کل چه کراتین چه فر، مواد از یکی دو سانت قبل از ریشه گذاشته میشه و هیچ اسیبی به ریشه مو نمیرسه

توی خونه انجام بدی؟؟خیلی هزینش زیاد میشه. باید دکلره،اکسیدان و حداقل سه تا رنگ بگیری

اره گلم توی خونه انجام میدم .مهم نیست چندین بار استفادش میکنم

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

حتما قبل از کار رنگ امپول سترزین یا یه امپول ضد حساسیت بزن. اگه حساسیتت کمه قرصشو مصرف کن

کلا نفس و ریه هام تنگ میشه

این شامپو رنگها چ جوریه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
فرق میکرودرم با اتو صورت بگو و مارک خوب ازشون معرفی کن که خوب باشنچجوری تو هونه پاکسازی کنم زیر پوست ...

میکرودرم برای دراوردن جوشه و اتو برای صاف تر کردن و جوان تر کردن پوسته

بگید مشکلات پوستتون چیه راهنماییتون کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز