2777
عنوان

ارایشگر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 113 پست
اره گلم توی خونه انجام میدم .مهم نیست چندین بار استفادش میکنم

میدونه مویی که به پایه ی۹رسیده باشه دقیقا چه رنگی میشه؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
میکرودرم برای دراوردن جوشه و اتو برای صاف تر کردن و جوان تر کردن پوستهبگید مشکلات پوستتون چیه راهنما ...

جوش زیر پوستی دارم عزیزم 

و منافظ باز یکم

رو بینیمم دون سیاه 

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کلا نفس و ریه هام تنگ میشهاین شامپو رنگها چ جوریه

تاحالا رنگ گیاهی امتحان کردی؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
میدونه مویی که به پایه ی۹رسیده باشه دقیقا چه رنگی میشه؟

آره زرد خیلی روشن که به سفیدی بزنه . برای اینکه به پایه ۹ برسه چند بار باید دکلره کنم ؟

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

جوش زیر پوستی دارم عزیزم و منافظ باز یکمرو بینیمم دون سیاه

اگر هزینش مهم نیس(میکرودرم بگیر برای جوش های سر سیاه،دستگاه بخور هم بگیر و توش بابونه هم بریز،اول خوب پوستتو بخور،بخور ۵دقیقه،خشک کن و میکرودرم بزن،یه ماسک گچی برای خنک کردن و بزتن منافذ باز و۲۴ساعت ارایشن نکن)

اگه با وسایل خونه بخوای(یه دیگ اب تصفیه بذار جوش بیا حوله بنداز رو سرت بخور کن بعد میله ی مخصوص بخر۳۰تومنه،جوشاتو در بیار و در اخر یخ یا خیار یخ زده ماساژ بده رو پوستت)

هفته ای دوبار و تاثیر رو ببین🥰البته سر سیاه در اوردن ماهی یک باره

تاحالا رنگ گیاهی امتحان کردی؟

نه منظورت روناس و حنا هست

یا رنگ گیاهی جدید تو بازار هست و من خبر ندارم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
آره زرد خیلی روشن که به سفیدی بزنه . برای اینکه به پایه ۹ برسه چند بار باید دکلره کنم ؟

بستگی به برند دکلره و استقامت موهات داره بعضی موها ضخیم هستن و کلا پایه ی۹نمیده بعضیا خیلی نازکن و ممکنه بسوزن

نه منظورت روناس و حنا هستیا رنگ گیاهی جدید تو بازار هست و من خبر ندارم

گزینه ۲🤭

اگر هزینش مهم نیس(میکرودرم بگیر برای جوش های سر سیاه،دستگاه بخور هم بگیر و توش بابونه هم بریز،اول خو ...

دستگاه میکرو درم و بخور چه مدلی چه مارکی ؟

اتو صورت لازم نمیشه؟

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
بستگی به برند دکلره و استقامت موهات داره بعضی موها ضخیم هستن و کلا پایه ی۹نمیده بعضیا خیلی نازکن و م ...

مرسی گلم .ترکیب رنگشو میگی

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

گزینه ۲🤭

نه نمیدونستم

اسم و مارکش چیه 

رنگاش چقدر موندگاری داره و چ طیف رنگی داره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دستگاه میکرو درم و بخور چه مدلی چه مارکی ؟اتو صورت لازم نمیشه؟

اگه پوستت چروک نیس نه لازم نیس ولی چون منافذ باز داری حتما هفته ای دو بار دوتا تیکه یخ ماساژ بده رو پوستت که بسته بشن و مهم تر از همه هر شب قبل از خواب با فیس واش پوستتو بشور حتی اگه ارایش نکرده باشی

سلام عزیزم من خودم موهام خرماییه

نمیدونم ارایشگر چ بلایی سر موهام اورد

براهمین رنگ موهام زرد شه یکساله پاک نمیشه

موهامم رنگ میکنم ک زردیش بره تو دوهفته رنگ مو پاک میشه دوباره اون زردی لعنتی نمایان میشه دلیلش چیه؟