دوستان من ارایشگر هستم سوالی داشتید بپرسید. همه ی لاین ها فعالیت دارم اما بیشتر تخصصم ناخن و رنگ هست
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چونکه روی صفحه ناخن چربی هست و ما قبل از کاشت باید یه لایه رو با سوهان بتراشیم که ماندگاری کار بالا ...
دکلره ابی و کیفیت خوب چند مدت باید رو سر بمونه ک برای رنگ های خیلی روشن؟من یکساعت گذاشتم رنگش خوب بود ولی تا رنگ معمولی گذاشتم جلو موهام حالت قرمزی گرفت.بنظرتون از دکلره بود یارنگ؟
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
سلام عزیزم من خودم موهام خرماییهنمیدونم ارایشگر چ بلایی سر موهام اوردبراهمین رنگ موهام زرد شه یکساله ...
عزیزم موهات دکلره شده خب رنگ مو بعدمدتی پاک میشه اما دکلره نه
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم. تلخ ترین لحظه شنیدن خبر خودکشی دوست عزیزم بود😭💔