2777
2789
عنوان

ارایشگر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 113 پست

سلام ممنون میشم سوال مو جواب بدید 

من موهام تا گردنمه روش لایت داشته الان کراتین کنم یا بوتاکس اینکه یه سالن گفت یک تومن دیگری گفته دوتومن همون کارموندم کدوم انتخاب کنم هم احیا وهم صافی 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

صورتم لک داره چکار کنم

فقطططط دکتر پوست

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
این رنگ مو رو دستورشو لطف میکنی

بادمجانی عزیزم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
سلام گلم خداقوت انشاا..خدا ب کارت برکت بده من موهام ریشش دراومده چنماه پیش شرابی گذاشتم ک اصلا پاک ش ...

اره تیره میشه. شماره۳خوبه یکدست میشه