2777
2789
عنوان

ارایشگر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 113 پست
ببخشید عزیزم من میخوام تو خونه موهامو رنگ کنم یه رنگ قهوه ای طور چه رنگی بگیرمموهام تا بالای شونه ها ...

اکسیدان۶ اگه موهات سفیدی نداره میتونی رنگ۹بذاری که زود رنگ بگیره و بشوری. رنگ ترکیب کن بزن هر ۵دقیقه جلوی ایینه چک کن دیدی به رنگ دلخواهت رسید بشور(اینم در نظر داشته باش موهایی که رنگ روشه یا خیس هست یک درجه تیره تر نشون میده

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
اکسیدان۶ اگه موهات سفیدی نداره میتونی رنگ۹بذاری که زود رنگ بگیره و بشوری. رنگ ترکیب کن بزن هر ۵دقیقه ...

چه رنگی یه شکلاتی خوشگل درمیاره

هنوز نمیدانم چرا انسان بودن را انتخاب کرده ام وقتی میتوانستم شاخه ای گل، برگی تاخورده از یک کتاب یا پروانه ای رنگین بال در این دنیا باشم🌱✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه رنگی یه شکلاتی خوشگل درمیاره

خود شکلاتی. فندقی. 

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
خود شکلاتی. فندقی.

به قرمزی نمیزنه؟؟ 

هنوز نمیدانم چرا انسان بودن را انتخاب کرده ام وقتی میتوانستم شاخه ای گل، برگی تاخورده از یک کتاب یا پروانه ای رنگین بال در این دنیا باشم🌱✨

به قرمزی نمیزنه؟؟

خب شکلاتی به قرمزی میزنه دیگه

گزینه۲

مرسی عزیزممم

من تار موهام نازکه کاپوچینو یا شکلاتی شماره چند بگیرم بزارم؟ با اکسیدان چنددرصد؟ بار اولمه میخوام مو رنگ کنم سوالام زیاده ببخشید🌱❤

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬

تو میخوای تیره بشه یا روشن

من اوایل ک دکلره کردم برای رنک خیلی روشن و کاهی میخاستم بشه ولی اینطوری شد.با این اوصاف نمیدونم دوبارع دکلره بزارم سرم نمیسوزه؟برای رنگ کاهی روشن.بنظرم اول هر ۴۰دقیفه ی پیمانه دکلره سفید بعد دکلره ابی فرمایش کردید.بعد دکلره اخر چ رنگی و شماره ای بزارم؟و اکسیدان چند درصد

ای آه از این زندگی...

ببخشید بخدا نمیتونم اینجوری مشاوره بدم چون موهاتو باید ببینم. یه وقت یه چی بگم بزنی بعد موهات خراب ب ...

اخه خوذم الان ک دکلره زدم موندم دوبارع دکلره برای یکماه دیگع روشن بزنم رنگش بهتر بشه یا تیره کنم

این رنگ و دوس ندارم انگاز سرم پکلره هس رنگ نداره

ای آه از این زندگی...

مرسی عزیزممممن تار موهام نازکه کاپوچینو یا شکلاتی شماره چند بگیرم بزارم؟ با اکسیدان چنددرصد؟ بار اول ...

شماره۶با اکسیدان۶

من اوایل ک دکلره کردم برای رنک خیلی روشن و کاهی میخاستم بشه ولی اینطوری شد.با این اوصاف نمیدونم دوبا ...

عزیزم شما چون یک دور دکلره کردی از قبل الان یک دور دکلره سفید و یه دور دکلره ابی بزنی روشن میشه

عزیزم شما چون یک دور دکلره کردی از قبل الان یک دور دکلره سفید و یه دور دکلره ابی بزنی روشن میشه

ممنون عزیزم اگه فاصله دکلره ها کم باشه مشکلی برای مو پیش نمیاد؟

ای آه از این زندگی...

سلام گلم خداقوت انشاا..خدا ب کارت برکت بده من موهام ریشش دراومده چنماه پیش شرابی گذاشتم ک اصلا پاک شد بعد رو دکلره ای ک از قبل روموهام بود رنگساژ بیسگوییتی کرد الان برا عید شکلاتی بزارم یه دست میشع میخوام تیره کنم اصلا چی بزارم جوابه؟