2777
2789

این شوکه شدن بیشترازسمت دختر باشه حالا

مثلا زیبا نباشه یا فقیر باشه یا مشکل جسمی داشته باشه

درهرصورت پسره کلی سرتر باشه؟

اگه دیدین توضیح بدین

یه پسر کوتوله با یه دختر قدبلند زیبا

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

پسر داییم با یکی از فامیل های دور پدریم

حتی فامیل پدرم از تعجب مرده بودن که چرا رفتن فلانی را گرفتن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

همسایه مادر شوهرم اینا ...طرف زنش فوت شده

خودش ۷۵ 

خانمه ۴۲ هشت 

پیر مرده با کلی نوه نتیجه عروسی گرفت🤣😂😂😂

این قسمت ول کن ..اونجاش که در حال درمانن خانه میخواد بچه دار بشه 🤭🤭😂😂

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

پوف تا دلت بخواد دیدم خیلی زیاد ولی نمیشه که آدم به روش بیاره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اره، ازدواج یکی از دخترای فامیل با مردی ک دو برابرش سن داشته، بچه بزرگ داشته، قیافه نداره مرده، اخلاق نداره، همه میشناسن چ آدم... هست، با همه قهر کرد دختره، اردواج کرد، الان تو بدترین شرایط زندگی میکنن با 3 بچه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

احتمالا خانواده همسر من هم همین نظر رو داشتن چون من خیلی تپل بودم 😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره یکی از فامیلای دورمون

سر ی تصادف انگشتای دستش قطع شده بودن

سر و وضع قشنگیم نداشت اصلا، تا 40 سالگی مجرد بود حدودا

5 سال پیش ازدواج کرد، با یه مرد خرپوللللللل چجور کارخونه دار و باکلاس و مو حنایی اصلا باورمون نمیشد

دخترشونم الان 3 4 سالشه، ماشالا انقدر خوشگله موهاش حنای حنایی انگار انشرلیه، کلا شبیه باباشم شد

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بله دیدم پسره چشم سبز بور قد بلند اینقدر خوشکله یه دختر گرفت ک خیییلی سبزه و کوتاه و زنه 3 سال بزرگتره قشنگ معلومه پسرو جادو کرده😂

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

پسره قدش دومتر و جذاب ولی دختره قدش تا کمربند داماد بود صورتش اندازه کف دست بود مجازی اشناشده بودن پسره میگفت اگه بهش نرسم خودمو میکشم جدیدا فهمیدم پسره بهش خیانت میکنه متاسفانه

آره یه پسره سفید جذاببا ی دختر سیاه سوخته

عیب دیگه نبود بگیری😂🫣خود قایم‌کن‌اگه این تاپیک قفل نشه کلی ریپ‌منفی می‌گیری 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند