2777
2789
عنوان

تاحالا ازدواجی رودیدین که شوکه بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 56 پست

اینکه پسر سرتر باشه یادم نمیاد ولی دونفر اینجوری دیدم دختر پزشک یا ماما بودن خونوادشونم موقعیت خوب داشتن مامان یکی مدیر مدرسه مامان اون یکی فک کنم کارمند بود ولی پسر شغل درست و حسابی نداره فقط جفتشون قد بلند دارن.

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

احتمالا خانواده همسر من هم همین نظر رو داشتن چون من خیلی تپل بودم 😅

داداش کوچیکه من عاشق یه دختر تپل شده همش میگه اوف دلم‌میخواد بغلش کنم‌فشارش بدم اگه بدونی چقدر ذوقش میکنه😂🥹

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسر تو دانشکده امون بود بسیار جذاب وهنرمند یه عالمه دختر خوش برورو از خانواده ی معتبر دورش بودن همشونم رشته های تاپ،یعنی دانشجوهای پزشکی و دندانپزشکی و دارو، پسره خودشم دانشجوی پزشکی در عین باکلاس بودن نجیب هم بود، رهبر ارکستر دانشکده بود و خلاصه کلی امتیازات حداقل ظاهری، بین شاگردای پیانو و آواز خوانیش یه دختره بود چند سال از خودش بزرگتر و لیسانس داشت و اصلااااا خوشگل نبود  در واقع زشت ترین مسن ترین دختر بود و تنها فاغ التحصیل لیسانس اونجا بود

آخرشم رفت باهمون ازدواج کرد!! پشمای همه ریخته بود😐

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

داداش کوچیکه من عاشق یه دختر تپل شده همش میگه اوف دلم‌میخواد بغلش کنم‌فشارش بدم اگه بدونی چقدر ذوقش ...

😊😊😅😅😄😄

چه بامزه 

من به زور همسرم رو راضی کردم در نهایت اسلیو کردم تا لحظه آخر هم میگفت نه 

الانم همش میگه صورتت کوچک شده و ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکی دیگم بود دختره پزشک پسره خدمات بیمارستان که دختره بعد از عروسیشون باشوهرش رفته امریکا

وای منم دیدم از اشناها دختره پزشک رفته با پسر خدماتی

اهل کجایی؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

😊😊😅😅😄😄چه بامزه من به زور همسرم رو راضی کردم در نهایت اسلیو کردم تا لحظه آخر هم میگفت نه الانم ...

ببین بخدا بعضی پسرا عاشق دختر تپلی ان من ذوق داداشم میبینم اینقدر کیف میکنم 

منوهمسرم😐😐😐ازلحاظ چهره همسرم فوق العاده جذاب و قدبلند و خوشگل ولی خودم چیز زیادی اصلن نداشتم ولی وضع مالی ماخیلی بهترازهمسرمه خیلی زیاد!همسرم بشدت اجتماعی و خوش برخورد بودن ولی من اینطوری نیستم منزوی و خجالتی کلا خیلی بهترازمن بود!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن